X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger
X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger

X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger

Ref: RR8275WH

Ervaar absoluut gebruiksgemak met deze volautomatische robotstofzuiger

  • VEILIGE EN GEMAKKELIJKE NAVIGATIE: Met deze automatische robotstofzuiger worden eventuele obstakels tijdig omzeild en wordt een vlotte navigatie mogelijk gemaakt m.b.v. infraroodsensoren, bumpersensoren en valsensoren die obstakels detecteren en verhinderen dat de robot zou omvallen 
  • EFFICIËNTE SCHOONMAAKKRACHT: Uitgerust met de Turboborstel, een actieve motoraangedreven centrale borstel, die grote restjes vuil grondig weet aan te pakken 
  • 'AQUA POWER'-SYSTEEM: Dweilt de vloer tijdens het stofzuigen om zo zelfs de fijnste stofdeeltjes te verwijderen
  • VOLLEDIG GEKOPPELD EN VEILIG IN GEBRUIK: Met koppeling aan de gratis bijbehorende app (voor iOS en Android). Geschikt voor gebruik samen met spraakgestuurde assistants, waaronder Alexa van Amazon en Google Assistant, met beschermde gegevensopslag in Europa
Ontdek alle voordelen

Verzonden door Rowenta Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen.
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren. -

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

De X-Plorer Serie 45 robotstofzuiger van Rowenta

Met de X-Plorer Serie 45 robotstofzuiger van Rowenta gaan duurzame technologie en zeer efficiënte schoonmaakprestaties hand in hand. De robotstofzuiger is een bijzonder handig schoonmaaktool om het hele huis met alle gemak en in een mum van tijd weer op en top proper te krijgen. Deze volautomatische stofzuiger met 4-in-1 schoonmaakkracht beschikt over geavanceerde sensoren die obstakels detecteren en een vlotte navigatie zonder ongelukjes mogelijk maken. Inclusief twee zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, een turboborstel die alle haren en vuildeeltjes wegneemt, een solide motor met betrouwbare zuigkracht en het Aqua Power-systeem om vloeroppervlakken schoon te dweilen. Maak uw keuze uit drie navigatiestanden — Auto, Auto Express, Wall-follow — om keer op keer alle stofdeeltjes op te vangen, ook in de moeilijkst bereikbare plekken in huis en zelfs langs muren en muurplinten. De krachtige lithium-ion batterij kent een indrukwekkende autonomie van 150 minuten. Deze robotstofzuiger is bijzonder gebruiksvriendelijk: eens het aan de app gekoppeld is, kunt u waar en wanneer dan ook de stofzuigbeurt eenvoudig inplannen en de gewenste schoonmaaktaak opgeven. Compatibel met spraakgestuurde assistants zoals Google Home en Amazon Alexa!

De voordelen van X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger

Veilig en eenvoudig navigeerbaar

Aan de hand van 3 bepalende parameters slaagt de robot erin eventuele obstakels tijdig te omzeilen: infraroodsensors, bumpersensors en valsensors die obstakels detecteren en verhinderen dat de robot zou omvallen.

undefined

4-in-1 reinigende werking

Inclusief twee laterale borstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, de turboborstel om stof gemakkelijk op te nemen, de zuigmotor voor betrouwbaar stofzuigen en het Aqua Power-systeem om oppervlakken te dweilen.

undefined

Volledig gekoppeld en veilig in gebruik

Met koppeling aan de gratis app van Rowenta voor robotstofzuigers (voor iOS en Android). U kunt de stofzuigbeurt eenvoudig inplannen; geschikt voor gebruik samen met spraakgestuurde assistants, waaronder Alexa geboden door Amazon en Google Assistant, met beschermde gegevensopslag in Europa.

undefined

Krachtige batterij

Dankzij de krachtige batterij kan de XPlorer Serie 45 150 minuten schoonmaken met één enkele oplaadbeurt. Wanneer de batterij opnieuw opgeladen moet worden, keert de robotstofzuiger automatisch naar zijn oplaadstation terug.

undefined

Je pakket X-Plorer Serie 45 Aqua RR8275 Robotstofzuiger

  • X-PLORER Serie 45 robotstofzuigers
  • Waterreservoir
  • 2 standaard dweilen
  • Schoonmaaktoestel 
undefined

Productspecificaties

Schoonmaak prestaties

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen