Hoe kies je de juiste robotstofzuiger?

Zeg je schoonmaakklusjes vaarwel en geef ze aan je robotstofzuiger met dweil. Zo kun je op elk moment van de dag je vloer laten schoonmaken en dweilen.

We helpen je de juiste keuze te maken op basis van wat je nodig hebt: het oppervlak, de verwachte prestaties, accessoires en meer.

undefined

Welke robotstofzuiger past het best bij jou?

Volledig schoonmaken

Je huis schoonmaken met één klik? Kies een robot met willekeurige of methodische navigatie om al je vloeren te stofzuigen en te dweilen.

Beheer je robot vanuit de intuïtieve en gratis app door schoonmaaksessies in te plannen of te kiezen uit drie modi. Sommige van onze robots hebben methodische navigatie, om hun traject te volgen via een speciale kaart. En vraag Alexa en Google Assistant om het traject te tonen!

Check de X-Plorer Series 45, 50 & 60 voor een gebruiksvriendelijke oplossing.

undefined

Volledig gepersonaliseerd schoonmaken

Vous souhaitez personnaliser vos sessions de ménage ? Choisissez un aspirateur robot équipé d’une navigation intelligente (technologie laser).

Modifiez et renommez vos pièces via l’application gratuite et intuitive. Nettoyez toute la maison ou des zones spécifiques. Et allez encore plus loin en définissant des zones interdites d’accès à protéger !

Découvrez les modèles X-Plorer Serie 75S, Serie 95 et Serie 130AI pour une expérience sur mesure.

undefined

Hoe kies je je robotstofzuiger?

Optimale dekking

Robotstofzuigers kunnen op drie verschillende manieren bewegen, met verschillende niveaus van nauwkeurigheid:

  • WILLEKEURIG: de robot verandert van richting bij een obstakel.
  • METHODISCH: de robot gebruikt een gyroscoop om zijn weg te vinden, om nauwkeuriger te zijn dan een willekeurige robot. Je kunt zelfs het traject op de kaart bekijken.
  • SLIM: de robot gebruikt lasertechnologie om een kaart te maken, zodat je specifieke gebieden kunt schoonmaken of no-go-zones kunt afbakenen. Lasertechnologie is de top qua navigatie en geeft uiterst nauwkeurige resultaten. Als de batterij bijna leeg is, leidt Charge&Go de robot naar het dockingstation. Na het opladen, begint hij opnieuw.

 

 

De hoogte van de robot is ook belangrijk om overal schoon te maken. Hoe dunner de robot, hoe beter je onder laag meubilair kunt gaan. En Rowenta combineert rendement, intelligentie en design tot de X-plorer Series 60, de dunste 4-in-1 robot.

 

 

undefined

Schoonmaakprestaties

We beheersen drie van de belangrijkste criteria als het gaat om schoonmaakprestaties.

  • ZUIGKRACHT: Hoe hoger de zuigkracht, hoe beter de prestaties. Daarom biedt Rowenta een ruim aanbod aan zuigkracht, tot 12.000 Pascal met de X-Plorer Serie 95.
  • BORSTELEN: Al onze robotstofzuigers hebben een centrale turboborstel om haren en stof te verzamelen. Sommige modellen hebben een Animal Turbo-borstel, een borstel van twee materialen om huidschilfers van huisdieren te verwijderen.
  • DWEILEN: Dweilen maken de schoonmaakactie van de robot compleet. We ontwikkelden verschillende soorten dweilen om vlekken te verwijderen.
  • AUTONOMIE: Onze meest recente robotstofzuigers, zoals de X-Plorer Serie 75S+, hebben een grotere autonomie dankzij het automatische leegstation. Dankzij deze nieuwe automatische ledigingsfunctie leegt deze robotstofzuiger zijn stofbak automatisch in het station in slechts 20 seconden aan het einde van elke sessie, waardoor je tot 60 dagen gemoedsrust hebt.
undefined

Gebruiksgemak

Maak schoonmaken eenvoudiger met ingebouwde functies:

  • ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE: Je hoeft geen tijd te verliezen op je smartphone, de app zal de beste programma's voor je huis aanbevelen. Ze zal zelfs no-go-zones aanbevelen!
  • STEMBEDIENING: Al onze robots zijn compatibel met stemassistenten zoals Alexa en Google Assistant. Je hoeft alleen nog maar je robot te kiezen.
  • AUTONOMIE: Onze meest recente robotstofzuigers, zoals de X-Plorer Serie 75S+, hebben een grotere autonomie dankzij het automatische leegstation. Dankzij deze nieuwe automatische ledigingsfunctie leegt deze robotstofzuiger zijn stofbak automatisch in het station in slechts 20 seconden aan het einde van elke sessie, waardoor je tot 60 dagen gemoedsrust hebt.
undefined

Ontdek onze andere koopwijzers

Hoe kies je de perfecte stofzuiger?

Rowenta biedt je krachtige schoonmaakoplossingen voor al je behoeften: stofzuigers met en zonder snoer, robotstofzuigers, stoomreinigers ...

undefined

Hoe een stoomreiniger kiezen?

Rowenta helpt je dé stoomreiniger voor elke vloer te kiezen. Kies de jouwe voor perfecte resultaten en een gezond huis!

undefined

Hoe een ventilator of airco kiezen?

Wij helpen je aan de perfecte ventilator of airco van Rowenta. Blijf koel tijdens de hitte met onze tips!

undefined

Hoe de ideale verwarming kiezen?

Wij helpen je om het ideale verwarmingstoestel te kiezen. Volg onze tips en krijg het lekker warm!

undefined