X-Plorer Serie 20 Aqua RR6875 Robotstofzuiger - 1.200Pa - Technologie: Infrarood

Ref: RR6875WH

Ervaar absoluut gebruiksgemak met deze volautomatische robotstofzuiger

  • VEILIGE EN GEMAKKELIJKE NAVIGATIE: Aan de hand van 3 bepalende parameters slaagt de automatische robotstofzuiger erin eventuele obstakels tijdig te omzeilen en vlot te navigeren doorheen het huis: infraroodsensors, bumpersensors en valsensors die obstakels detecteren en verhinderen dat de robot zou omvallen
  • EFFICIËNTE SCHOONMAAKKRACHT: Uitgerust met de Turboborstel, een actieve motoraangedreven centrale borstel, die grote restjes vuil grondig weet aan te pakken
  • REINIGENDE WERKING OP ALLE SOORTEN VLOEREN: Een automatische stofzuiger die zelfs 15 mm hoge tapijten en matjes weet te trotseren
Ontdek alle voordelen

299,00 €

Diensten en garanties

  • 2 jaar garantie inbegrepen
  • Gespecialiseerde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

X-Plorer Serie 20 robotstofzuiger van Rowenta

Met de X-Plorer Serie 20 robotstofzuiger van Rowenta gaan duurzame technologie en zeer efficiënte schoonmaakprestaties hand in hand. De robotstofzuiger is een bijzonder handig schoonmaaktool om het hele huis met alle gemak en in een mum van tijd weer op en top proper te krijgen. Een automatische stofzuiger met een keuze uit drie navigatiestanden — Random/Willekeurig patroon volgen, Random Express/In heel korte tijd een willekeurig patroon volgen, Edge/langs de muurplinten stofzuigen — om keer op keer alle stofdeeltjes op te vangen, ook in de moeilijkst bereikbare plekken in huis. Bovendien bekom je dankzij de actieve motoraangedreven borstel de meest efficiënte, grondig gestofzuigde resultaten op alle soorten vloeren. En dankzij de geavanceerde sensors wordt deze robotstofzuiger in staat gesteld om zonder stoten en in absolute veiligheid alle mogelijke obstakels te omzeilen. Dankzij de krachtige lithium-ion batterij met een indrukwekkende autonomie van 150 minuten ervaar je het pure gemak van een volautomatische stofzuiger in huis. De gebruiksvriendelijke programmering en de mogelijkheid om tot 7 programma's per week in te stellen, maken het totaalpakket compleet.

undefined

De voordelen van X-Plorer Serie 20 Aqua RR6875 Robotstofzuiger - 1.200Pa - Technologie: Infrarood

Veilig en eenvoudig navigeerbaar

Aan de hand van 3 bepalende parameters slaagt de robot erin eventuele obstakels tijdig te omzeilen: infraroodsensors, bumpersensors en valsensors die obstakels detecteren en verhinderen dat de robot zou omvallen.

undefined

4-in-1 reinigende werking

Inclusief twee laterale borstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, de turboborstel om stof gemakkelijk op te nemen, de zuigmotor voor betrouwbaar stofzuigen en het Aqua Power-systeem om oppervlakken te dweilen.

undefined

Veelzijdig schoonmaken

Maak uw keuze uit de verschillende standen op basis van specifieke schoonmaakbehoeften: een volledige reiniging van uw huis is gegarandeerd. De Willekeurige stand, de Willekeurige kamer-stand voor snellere sessies (30 minuten), en de Plinten-stand voor het stofzuigen langs muren en plinten.

undefined

Een programmakeuze op maat, voor elk moment van de dag

U kunt wel zeven programma's instellen die elke dag van de week kunnen worden gebruikt, voor een volkomen stofvrij huis.

undefined

Batterij met krachtige werking

Het opladen verloopt geheel automatisch: de robot keert automatisch terug naar het oplaadstation van zodra de duurzame 150 minuten durende batterij heropgeladen dient te worden.

undefined

Je pakket X-Plorer Serie 20 Aqua RR6875 Robotstofzuiger - 1.200Pa - Technologie: Infrarood

  • Rowenta X-Plorer Serie 20 robotstofzuiger
  • 2 standaard dweilen
  • Afstandsbediening
  • Schoonmaakborsteltje
undefined

Productspecificaties

Schoonmaak prestaties

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen