Express Steam DW4320 Stoomstrijkijzer
Express Steam DW4320 Stoomstrijkijzer
Express Steam DW4320 Stoomstrijkijzer
Express Steam DW4320 Stoomstrijkijzer
Express Steam DW4320 Stoomstrijkijzer

Express Steam DW4320 Stoomstrijkijzer

Ref: DW4320D1

Krachtige stoom, betere prestaties*

  • Express Steam: een krachtig stoomstrijkijzer dat superieure prestaties biedt en een exceptionele strijkzool voor snellere en makkelijkere strijksessies heeft
  • Efficiëntere strijksessies en een uitstekende stoomverspreiding: een strijkbout met een perfect glijvermogen dankzij de strijkzool met de unieke gepatenteerde Microsteam 300-technologie
  • Sterke strijkprestaties: Een vermogen van 2500 W wordt gecombineerd met de continue stoomuitvoer van 40 g/minuut van dit stoomstrijkijzer voor efficiëntere strijksessies, een krachtige stoomstoot tot 160 g/minuut
  • Veelzijdig en eenvoudig: verticale stoomfunctie geschikt voor delicate en grote kledingstukken, ook kostuums en gordijnen
Ontdek alle voordelen

Verzonden door Rowenta Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen.
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren. -

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Rowenta Express Steam stoomstrijkijzer: Superieure prestaties

Het Rowenta Express Steam stoomstrijkijzer is ontworpen om strijken iedere dag makkelijker te maken, met schitterende resultaten en verbeterde functies voor meer gebruiksgemak. Een vermogen van 2500 W wordt gecombineerd met een continue stoomuitvoer van 40 g/minuut voor efficiëntere strijksessies, een krachtige stoomstoot van 160 g/minuut kan bovendien dikke stoffen en hardnekkige kreuken de baas. De verbeterde strijkzool is gemaakt uit hoogwaardig roestvrij staal en biedt een uitzonderlijk glijvermogen en uitstekende stoomdekking dankzij de Microsteam-techonologie met meer dan 300 microgaatjes. Een ruim aantal functies, waaronder moeiteloos verticaal stomen en een antidrupbescherming voor vlekkeloos linnengoed, komen samen in het perfecte stroomstrijkijzerpakket. Hierbij komt nog een strak ontwerp met een moderne touch dat bij de superieure prestaties past.

undefined

De voordelen van Express Steam DW4320 Stoomstrijkijzer

Superieure prestaties

Dit performante strijkijzer garandeert optimale resultaten dankzij de krachtige stoomprestaties en de uitzonderlijke strijkzooltechnologie.

undefined

Microsteam strijkzool voor volledige stoomdekking

De unieke gepatenteerde Microsteam 300-strijkzooltechnologie met meer dan 300 microgaatjes zorgt met zijn uitstekende stoomdekking voor ongeëvenaarde doeltreffendheid en eenvoudigere strijksessies.

undefined

Uitzonderlijk strijkresultaten

Een vermogen van 2500 W wordt gecombineerd met een continue stoomuitvoer van 40 g/minuut en een krachtige stoomstoot van 160 g/minuut voor hardnekkige kreuken. Dankzij dit toestel krijgt u een indrukwekkend stoomvermogen binnen handbereik.

undefined

Moeiteloos verticaal stomen

Stomen van delicate en grote kledingstukken wordt eenvoudig met de verticale stoomfunctie, ideaal voor het gladstrijken van kreuken uit kostuums en andere hangende kledingstukken - zelfs gordijnen.

undefined

Antidrup bescherming

Houdt uw strijkgoed vrij van vlekken dankzij het antidrup beschermingssysteem voor kleding zonder vlekken zodat u er dagelijks op uw best uitziet.

undefined

Extra duurzame en langdurige prestaties

De strijkzool uit hoogwaardig roestvrijstaal staat garant voor duurzame prestaties en glijvermogen, terwijl de antikalkinstelling helpt om de stoomprestaties en de strijkresultaten op lange termijn op peil te houden.

undefined

Precisiepunt voor eenvoudig bereik

Het goed uitgewerkte design bevat een precisiepunt voor eenvoudige toegang zodat u overal kreuken kan gladstrijken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de kraag of de naad.

undefined

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen

*in vergelijking met de vorige serie DW41