Access Steam Pocket DR3030 Kledingstomer
Access Steam Pocket DR3030 Kledingstomer
Access Steam Pocket DR3030 Kledingstomer
Access Steam Pocket DR3030 Kledingstomer
Access Steam Pocket DR3030 Kledingstomer

Access Steam Pocket DR3030 Kledingstomer

Ref: DR3030D1

De snelste en kleinste ontkreuker van Rowenta

  • UITERST COMPACT ONTWERP: Handstomer met unieke inklapbare stoomkop in een uiterst compact, reisvriendelijk ontwerp - dat 2 keer kleiner is dan vorige modellen - voor een handstomer die moeiteloos op te bergen is en een optimaal gebruiksgemak biedt.
  • SUPERSNELLE OPWARMING: Een snelle opwarmtijd van slechts 15 seconden, voor een ontkreuker die klaar is wanneer je dat wenst en een constante stoom naar wens levert.
  • LICHTGEWICHT ONTWERP: Ontkreuken was nog nooit zo makkelijk dankzij dit vederlichte ontwerp dat ideaal is voor zowel reizen als dagelijks gebruik.
  • STERKE PRESTATIE: 1300W vermogen voor uitstekende prestaties en voor een alledaags gebruik
Ontdek alle voordelen

Verzonden door Rowenta Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen. -
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren.

PF_BE.png

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Rowenta Access Steam Pocket Handstomer

De Rowenta Access ontkreuker is ontworpen met handige functies en komt in een uiterst compact model opdat de verzorging van kledingstukken elke dag gemakkelijker gemaakt wordt, ongeacht waar u zich bevindt. Deze kledingstomer is uitgerust met een unieke inklapbare stoomkop die optimaal gemak bij het opbergen en reizen verzekert, terwijl het lichtgewicht model een aangename en zorgeloze stoomervaring biedt. Deze kledingstomer beschikt over een bliksemsnelle opwarmtijd van slechts 15 seconden, en biedt zo de perfecte afwerking op elk gewenst moment. Gemak wordt geëvenaard door stoomprestaties, met 1300W vermogen en een constant stoomopbrengst van 19 g/minuut. Verbeterde veiligheidsfuncties - zoals stoom op maat, een op zichzelf staand ontwerpvorm voor volledige controle en de automatische uitschakeling - zorgen voor perfecte resultaten, veilig en gemakkelijk voor elke stof. Ontdek dit ultieme reisklare verzorgingspakket voor kledingstukken, en dit alles zonder dat u een strijkplank nodig heeft.

undefined

Productspecificaties

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen