Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer

Pure Tex DR9530 Kledingstomer

Ref: DR9530D1

De allereerste 4-in-1 handstomer die alle soorten textiel in huis ontkreukt én ontsmet.

  • PURE TEX: De allereerste 4-in-1 handstomer die alle soorten textiel in huis ontkreukt én zuivert.
  • 1 STOOMREINIGER MET 4 FUNCTIES: Een unieke handstomer met ontsmettende, ontkreukende, reinigende stoomkracht die een aangenaam parfum doorheen het hele huis verspreidt. Geschikt voor gebruik op alle soorten textiel in huis.
  • EXCLUSIEF SYSTEEM VAN OPZETKUSSENTJES: Deze 4-in-1 steamer is uniek in zijn soort: hij beschikt over een doordacht systeem van verwisselbare opzetkussentjes
  • 'ALL-NATURAL' ONTSMETTENDE WERKING: De intense stoomkracht doodt tot 99,99% van virussen, microben en bacteriën* en verfrist en verwijdert geurtjes tijdens het stomen, voor een aangenaam frisse en perfect hygiënische huiselijke omgeving.
Ontdek alle voordelen

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

PURE TEX handstomer van Rowenta

De PURE TEX ontkreuker van Rowenta beschikt over een reeks innovatieve en weldoordachte functies, ontworpen met het oog op een vereenvoudigde stoombeurt op alle soorten textiel in huis. Deze innovatieve 4-in-1 handstomer is uniek in zijn soort: hij beschikt over een exclusief en gebruiksvriendelijk systeem van verschillende types opzetkussentjes, die u op het mondstuk klikt. De heerlijk geparfumeerde stoomkracht krijgt alle textiel in huis gedesinfecteerd, kreukvrij, pluisvrij, stofvrij en proper. Desinfecteert: Maximale hygiëne in huis is gegarandeerd dankzij een stoomkracht die zodanig ontsmettend inwerkt dat het tot wel 99,99% van ziektekiemen, virussen en bacteriën* elimineert. Het frist alle textiel op en verwijdert geurtjes. Ontkreukt: PURE TEX is een uniek technologisch hoogstandje met verwarmde plaat, 1700 W vermogen, continue stoomopbrengst van 30 g/minuut en een exclusieve stoomstoot van 90 g/minuut waarmee hij alle textiel in huis optimaal kreukvrij maakt. Geen strijkplank nodig dankzij de eenvoudige verticale beweging. Reinigt: dankzij de reinigings-opzetstukjes worden haren, stof en pluis verwijderd, zelfs van het moeilijkst te reinigen textiel. Heerlijk geparfumeerd: bij gebruik van het MonParfum opzetkussentje, verspreidt de stoom een aangenaam parfum doorheen het huis tijdens de stoombeurt. Deze steamer is na slechts 25 seconden opwarmtijd gebruiksklaar en levert keer op keer uitstekende resultaten op.

undefined

De voordelen van Pure Tex DR9530 Kledingstomer

Exclusief systeem van opzetkussentjes:

U kunt moeiteloos wisselen tussen de verschillende opzetkussentjes onderling: schuif ze op het mondstuk en ze worden m.b.v. magnetische kracht vastgezet — een technologisch hoogstandje van ons exclusieve systeem van opzetkussentjes. De opzetkussentjes zijn bovendien omkeerbaar al naargelang de specifieke functie die u wilt toepassen tijdens de stoombeurt. Ze zijn eenvoudigweg met de hand te wassen, waarna ze weggestopt kunnen worden in de opbergdoos — voor een innovatieve en vereenvoudigde manier om zorg te dragen voor textiel in huis.

undefined

Ontsmettende stoomkracht

De intense stoomkracht elimineert tot 99,99% van virussen, ziektekiemen en bacteriën*. Het verwijdert geurtjes, allergenen en huisstofmijt voor een absolute hygiëne in huis.

undefined

De natuurlijke manier van stomen

Kies voor een verfrissende en hygiënische reiniging met de pure, zuiverende kracht van stoom: een gezonde keuze zonder gebruik van schadelijke chemicaliën of detergenten.

undefined

Efficiënt ontkreuken

Zonder enige moeite de deur uit dankzij de verwarmde plaattechnologie die optimaal tewerk gaat zonder enige condensvorming, zodat u uw kleren onmiddellijk erna al kunt aantrekken. Aangevuld met een enkelvoudige temperatuurregelaar: voor het ontkreuken van uw textiel zijn er geen verschillende temperatuurstanden nodig — stoom gerust de meest delicate stoffen zoals zijde zonder risico op verbranden of ongewenste glanzende strepen.

undefined

Intense stoomkracht

Maak gebruik van een stoomkracht aan 90g/min voor hardnekkige kreuken, of zet de stoomstoot in werking om de dikkere stoffen te behandelen. Met de 2 stoomstanden bekomt u tot 30g/min aan continue stoomopbrengst; de laagste stand dient om de lichtere en soepele stoffen te ontkreuken.

undefined

Haarvrij, pluisvrij en stofvrij

Een weldoordacht omkeerbaar opzetkussentje dat dienst doet als haar/pluisverwijderaar en een opzetstuk van microvezels voor het verwijderen van haar, stof en pluizen uit alle soorten textiel, zelfs van de hardnekkigste onder de textielen in huis.

undefined

Een aangenaam parfum in huis

Voeg een paar druppels toe en het MonParfum opzetkussentje laat u genieten van een aangenaam parfum tijdens de stoombeurt.

undefined

Stoomt ook niet-strijkbare stoffen

U kunt ook niet-strijkbare stoffen desinfecteren op basis van 100% natuurlijke stoom — dankzij de beschermhoes is er geen direct contact met de verwarmde plaat

undefined

Meteen klaar voor gebruik

Na een opwarmtijd van amper 25 seconden is deze stomer meteen gebruiksklaar om snelle en efficiënte resultaten op te leveren in een handomdraai.

undefined

Geschikt voor gebruik op alle soorten textiel in huis

Dankzij de innovatieve opzetkussentjes: ontsmet, ontkreukt, reinigt en verspreidt een heerlijk parfum op alle soorten textiel in huis: kleding, jassen, meubelbekleding, kussens, gordijnen, dekens, babyspulletjes, en ga zo maar door.

undefined

Zeg die strijkplank maar vaarwel

Dankzij het revolutionaire design en de enkelvoudige verticale beweging, bekomt u kreukvrije resultaten zonder dat u een strijkplank nodig heeft.

undefined

Automatische uitschakelfunctie

Het toestel schakelt zich automatisch uit van zodra het voor een aantal minuten niet meer in gebruik genomen wordt.

undefined

Productspecificaties

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen

*Virussen, externe test, september 20, op BCoV-1 en Murine Norovirus op katoenen stof, Bacteriën en ziektekiemen: Externe tests op Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli. Bij zorgvuldig gebruik. Ga naar www.calor.be