Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer
Pure Tex DR9530 Kledingstomer

Pure Tex DR9530 Kledingstomer

Ref: DR9530D1

De allereerste 4-in-1 handstomer die alle soorten textiel in huis ontkreukt én ontsmet.

  • PURE TEX: De allereerste 4-in-1 handstomer die alle soorten textiel in huis ontkreukt én zuivert.
  • 1 STOOMREINIGER MET 4 FUNCTIES: Een unieke handstomer met ontsmettende, ontkreukende, reinigende stoomkracht die een aangenaam parfum doorheen het hele huis verspreidt. Geschikt voor gebruik op alle soorten textiel in huis.
  • EXCLUSIEF SYSTEEM VAN OPZETKUSSENTJES: Deze 4-in-1 steamer is uniek in zijn soort: hij beschikt over een doordacht systeem van verwisselbare opzetkussentjes
  • 'ALL-NATURAL' ONTSMETTENDE WERKING: De intense stoomkracht doodt tot 99,99% van virussen, microben en bacteriën* en verfrist en verwijdert geurtjes tijdens het stomen, voor een aangenaam frisse en perfect hygiënische huiselijke omgeving.
Ontdek alle voordelen

Verzonden door Rowenta Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen. -
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren.

PF_BE.png

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

PURE TEX handstomer van Rowenta

De PURE TEX ontkreuker van Rowenta beschikt over een reeks innovatieve en weldoordachte functies, ontworpen met het oog op een vereenvoudigde stoombeurt op alle soorten textiel in huis. Deze innovatieve 4-in-1 handstomer is uniek in zijn soort: hij beschikt over een exclusief en gebruiksvriendelijk systeem van verschillende types opzetkussentjes, die u op het mondstuk klikt. De heerlijk geparfumeerde stoomkracht krijgt alle textiel in huis gedesinfecteerd, kreukvrij, pluisvrij, stofvrij en proper. Desinfecteert: Maximale hygiëne in huis is gegarandeerd dankzij een stoomkracht die zodanig ontsmettend inwerkt dat het tot wel 99,99% van ziektekiemen, virussen en bacteriën* elimineert. Het frist alle textiel op en verwijdert geurtjes. Ontkreukt: PURE TEX is een uniek technologisch hoogstandje met verwarmde plaat, 1700 W vermogen, continue stoomopbrengst van 30 g/minuut en een exclusieve stoomstoot van 90 g/minuut waarmee hij alle textiel in huis optimaal kreukvrij maakt. Geen strijkplank nodig dankzij de eenvoudige verticale beweging. Reinigt: dankzij de reinigings-opzetstukjes worden haren, stof en pluis verwijderd, zelfs van het moeilijkst te reinigen textiel. Heerlijk geparfumeerd: bij gebruik van het MonParfum opzetkussentje, verspreidt de stoom een aangenaam parfum doorheen het huis tijdens de stoombeurt. Deze steamer is na slechts 25 seconden opwarmtijd gebruiksklaar en levert keer op keer uitstekende resultaten op.

undefined

Productspecificaties

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen

*Virussen, externe test, september 20, op BCoV-1 en Murine Norovirus op katoenen stof, Bacteriën en ziektekiemen: Externe tests op Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli. Bij zorgvuldig gebruik. Ga naar www.calor.be