Intense Dry Compact

INTENSE DRY COMPACT DH4236F0
Intense Dry Compact luchtontvochtiger 16 l: De optimale vochtigheidsgraad voor in huis

Zorg voor de ideale luchtvochtigheid in huis, dankzij de Intense Dry Compact ontvochtiger van Rowenta. 3 eenvoudige, vooraf te bepalen vochtigheidsinstellingen met automatische uitschakeling. Deze stille luchtontvochtiger met ruime capaciteit is geschikt voor grote kamers, en is voorzien van een uitstekende filtratie voor betere prestaties, en van gebruiksvriendelijke functies — de perfecte oplossing om het huis te vrijwaren van vocht.

Referentie : DH4236F0

299,99 €1 EUR 299.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

ROWENTA INTENSE DRY COMPACT LUCHTONTVOCHTIGER: Bescherm het huis tegen vocht en schimmel door elke dag opnieuw voor de ideale luchtvochtigheid te kiezen.

De Intense Dry Compact huisontvochtiger brengt een krachtige vochtigheidsregeling binnen handbereik, dankzij drie automatische instellingen: 40%, 50% en 60%. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van het nieuwe 100% natuurlijke koelgas R290 voor een geringe impact op het milieu. Zodra het ingestelde gebruiksdoel is bereikt, schakelt de Intense Dry Compact luchtontvochtiger vanzelf uit, hetgeen het gebruik ervan vergemakkelijkt. De ruime capaciteit van 16 l is geschikt voor ruimtes van maar liefst 100 m3. De dubbele filtratie garandeert langdurige prestaties en vangt deeltjes tot 660 micron op, waaronder allergenen en huisstofmijten die sneller groeien bij vochtigheid. Gerichte functies bieden een toegevoegd gebruiksgemak, met inbegrip van de Linen Dry-functie, waarmee het linnengoed tot twee keer zo snel gedroogd wordt. Het transparante waterreservoir voor een eenvoudige monitoring, een automatische-stopfunctie met oplichtend alarmsignaal bij een vol reservoir, en een compact design met geïntegreerd handvat alsook vijf wieltjes voor makkelijke verplaatsing maken het geheel af.

Technische specificaties / vergelijking

Type producten Luchtdroger  
Type technologie Compressor  
Effectief gebied 100 m3  
Capaciteit waterreservoir 2.4  L
Geluidsniveau (dB(A)) 54  dB(A)
Dagelijkse ontvochtingscapaciteit 16 l  
Aantal snelheden 1  
Automatische stand    
Hygrometer    
Regeling van de vochtigheidsgraad 40 - 50 - 60%  
Afvoer Waterreservoir en continu  
Indicatielampje water level    
Automatische uitschakeling    
Uitneembaar waterreservoir    
Textieldroogfunctie    
Bedrijfstemperatuur (min. - max.) 16 - 35  
Vorstbeveiliging    
Wieltjes    
Handvat Inklapbaar  
Kleuren SNEEUWWIT  
Filters ANTI-DUST FILTER; PARTICLE FILTER  
Aantal filters 2  
Breathe cleaner air during humid days    
Dry your clothes faster    
Remove humidity after a water damage    
Prevent mold and mildew growth    

Documentatie

FAQ

Schakel het apparaat altijd uit en haal de stekker uit het stopcontact vooraleer u het schoonmaakt.
Dompel de voet van het apparaat, het netsnoer en de stekker nooit onder in water of een andere vloeistof. Gebruik geen schoonmaak- of schuurmiddelen om het apparaat schoon te maken.
Het is belangrijk om het waterreservoir, de verdampingszone (rondom de keramische schijf) en de luchtinlaatroosters onder het apparaat geregeld schoon te maken.
Reiniging van de schijf: Een regelmatige reiniging van de keramische schijf verhindert kalkvorming. Gebruik geen hard gereedschap of schuurmiddelen, om beschadiging van de schijf te voorkomen.
Reiniging van het waterreservoir: Verwijder het antikalkpatroon (afhankelijk van het model) en spoel het om met schoon water. Maak vervolgens het reservoir en het deksel ervan schoon in zeepsop.
Reiniging van de verdampingszone: Vul de verdampingszone met een mengeling van 50% water en 50% schoonmaakazijn en laat 4 uur inwerken. Leeg de zone en spoel ze met schoon water (let er wel op dat er geen water in de opening van het blaasgedeelte terechtkomt).
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Controleer of:
• De omgevingstemperatuur te laag is.
• Het reservoir is verzadigd.
• De prestaties van het apparaat gepast zijn voor de grootte van de ruimte.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.