undefined

Stoom- en Vloerreinigers

De beste oplossing voor harde vloeren: onze stoomreinigers leveren een perfect en gezond schoonmaakresultaat.

undefined

Waarom zijn stoomreinigers iets voor jou?

Reinigende kracht van stoom

Onze stoomreinigers zijn schoon, gezond en ecologisch: ze doden tot 99,99% van alle virussen, bacillen en bacteriën.

undefined

Tijdbesparend

Rowenta Clean&Steam-producten reinigen en dweilen tegelijk.

undefined

Veelzijdigheid

Met de juiste accessoires maak je zowel harde als zachte oppervlakken schoon.

undefined

2 jaar

wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid

van onderdelen

30 dagen om je toestel

terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3

werkdagen

Accessoires en reserveonderdelen

Houd je huis schoon en gezond met onderdelen en accessoires voor jouw stoomreiniger: doekjes, reservoirs en meer wachten op je in onze winkel!

undefined

Een volledige oplossing voor je woning


De Clean & Steam van Rowenta is een stofzuiger en stoomreiniger om stof op te zuigen en tegelijk de vloer met stoom schoon te maken. Dit apparaat heeft het ontwerp en de vorm van een steelstofzuiger. Deze stofzuiger en stoomreiniger valt erg in de smaak en wordt erg aangeraden voor iedereen die een betegelde vloer heeft. Hij reinigt uw woning snel, efficiënt en in één keer.


Deze stoomreiniger en stofzuiger zuigt het stof van de vloer en gebruikt vervolgens ruwe stoomkracht om de vloer grondig te reinigen. De ontsmettende stoomkracht elimineert tot 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën dankzij de hoge temperatuur van de stoom, zonder gebruik van zeep of chemicaliën. Deze stofzuiger is een echte all-in-one-oplossing die je voor verschillende vloertypes kunt gebruiken. Zoek niet langer en besteed voor de helft minder tijd aan schoonmaken met de multifunctionele stoomstofzuiger van Rowenta.


Onze stoomstofzuigers


Alle stoomreinigers van Rowenta hebben hun eigen unieke technische kenmerken maar bieden toch dezelfde basisfunctie, met name krachtig en efficiënt stofzuigen en vloeren met stoom schoonmaken en ontsmetten.


De Clean & Steam stoomreiniger


Deze stoomreiniger beschikt over de cyclonische technologie voor een efficiënte stof-luchtscheiding. De Clean & Steam komt ook innoverend uit de hoek doordat hij verschillende vloertypes kan stofzuigen en met water kan schoonmaken. Bovendien kun je de hoeveelheid stoom aan het vloertype aanpassen zodat je steeds de juiste hoeveelheid gebruikt.


Voor een goede werking en voldoende zuig- en stoomkracht moet het apparaat op het stroomnet worden aangesloten. Ondanks die beperking heb je nog steeds een reikwijdte van 7,5 meter om je huis dubbel zo snel schoon te maken! Met een reservoir van 0,4 l is deze stofzuiger erg compact en kun je hem makkelijk opbergen in een kast of je woning. Bij aankoop van een stoomreiniger van Rowenta krijg je ook vier uitwasbare microvezeldoeken die je makkelijk handsfree kunt vervangen.


Het grootste voordeel van het Rowenta Clean & Steam-gamma in vergelijking met een klassieke stofzuiger is dat je je woning grondiger met stoom kunt schoonmaken.


De Clean & Steam Revolution stoomreiniger


De Clean & Steam Revolution is een erg gebruiksvriendelijke stoomreiniger dankzij het lichte gewicht en de ergonomische handgreep. Deze multifunctionele cyclonische stofzuiger kun je gebruiken om de vloer te stofzuigen. De ontsmettende stoomkracht elimineert tot 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën en dankzij de etherische olieverspreider zorgt hij voor een aangename geur.


Dankzij de stoommodule is deze stoomstofzuiger geschikt voor allerlei vloertypes, van tegels tot geboende parket en tapijten of matten (op voorwaarde dat je de stofzuiger met het tapijtaccessoire gebruikt). De stoomreiniger heeft een looptijd van 30 minuten, wat overeenkomt met een oppervlak van ongeveer 100 m². Hij wordt bovendien geleverd met twee verschillende microvezeldoeken.


Voordelen:


 • Eenvoudig schoonmaken
 • 2-in-1 schoonmaken in één beweging
 • Ontsmettende stoomkracht die tot 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën elimineert
 • Etherische olieverspreider
 • Geschikt voor verschillende vloertypes dankzij de accessoires
 • Duurzame prestaties
 • Langere levensduur dankzij het antikalksysteem
 • Uitneembaar waterreservoir

De Clean & Steam stoomreiniger 3-in-1


Deze 3-in-1 stoomreiniger is uitgerust met de geavanceerde cycloontechnologie om al het stof in één beweging op te zuigen. Hij elimineert eveneens tot 99,9% van de microben en bacteriën met enkel en alleen kraantjeswater.


De Clean & Steam 3-in-1 stoomreiniger heeft ook een afneembare handstoomreiniger. Zo kun je zelfs hardnekkige vlekken op moeilijk bereikbare plaatsen verwijderen. Met dit afneembare onderdeel kunt u bijvoorbeeld eenvoudig uw ramen of een spiegel schoonmaken. Dankzij de stoomknop kun je stoom aflaten wanneer je maar wilt, wat veiliger is voor jou en je kinderen. Deze stoomreiniger is bovendien erg comfortabel en handig dankzij de ergonomische greep, de wieltjes om hem makkelijk te verplaatsen, een handsfree-systeem om de doeken te vervangen, een uitneembaar watterreservoir en een zak om al je accessoires op te bergen.


Voordelen:


 • Eenvoudig schoonmaken
 • 3-in-1 functie
 • Ontsmettende stoomkracht die tot 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën elimineert
 • Geschikt voor verschillende vloertypes dankzij de meegeleverde accessoires
 • Duurzame prestaties
 • Uitneembaar waterreservoir
 • Om te vormen tot een handstoomreiniger
 • Een speciaal mondstuk om ramen en spiegels schoon te maken
 • Dubbel zo snel schoonmaken (je hoeft de vloer nadien niet meer met water schoon te maken)