undefined

Robotstofzuigers

Zeg schoonmaakklusjes vaarwel met een robotstofzuiger. Hou je vloeren moeiteloos schoon met de spraakbesturing en mobiele app.

undefined

Waarom zijn robotstofzuigers voor jou gemaakt?

Handig

Ga zitten, ontspan, en laat het stofzuigen en dweilen over aan je robot.

undefined

Elke dag een gezond huis

Programmeer je robot zodat hij elke dag vuil zoals haar en fijne stofdeeltjes verwijdert.

undefined

Slim schoonmaken, overal

Maak ook moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken schoon dankzij het navigatiesysteem.

undefined

Vergelijk onze robotstofzuigers

2 jaar

wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid

van onderdelen

30 dagen om je toestel

terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3

werkdagen

De dunste 4-in-1-robot

De extra dunne X-Plorer Serie 60 is slechts 6 cm hoog en verwijdert hardnekkig stof en haren - zelfs onder lage meubels. Hij is geschikt voor alle vloeren, waaronder hout, tegels en tapijt, en raakt gemakkelijk in de hoeken van elke kamer.

undefined

Accessoires en reserveonderdelen

Haal alles uit jouw robotstofzuiger met de speciaal ontworpen accessoires en onderdelen. Van stoffilters tot zijborstels, kies de items die het best passen bij jouw behoeften.

undefined

Robotstofzuigers

 

Meer weten over de robotstofzuigers van Rowenta

 

 

Het idee achter een robotstofzuiger is heel eenvoudig. Hij stofzuigt en reinigt je huis zodat jij tijd hebt om andere dingen te doen. De robotstofzuiger van Rowenta is intelligent, handig, efficiënt en automatisch. Hij is de beste stofzuiger voor iedereen die geen tijd heeft om zijn huis schoon te maken. Een robotstofzuiger wordt vandaag niet meer gezien als een aanvulling op je bestaande stofzuiger maar als een echte autonome stofzuiger die je huis moeiteloos kan schoonmaken.

 

 

Welke voordelen heeft een robotstofzuiger?

 

 

Vandaag hebben steeds meer mensen interesse in deze kleine huishoudkampioenen. Want zo mag je een robotstofzuiger eigenlijk wel noemen. Waarom zijn robotstofzuigers de laatste jaren zo populair geworden?

 

 

Hier zijn vijf factoren die de stijgende verkoop van robotstofzuigers verklaren:

 

 

  • Tijdbesparing: de robotstofzuiger maakt je huis op zijn eentje schoon, want hij werkt volledig autonoom. Hierdoor bespaar je tijd en energie. De keuze voor een Rowenta-stofzuiger om je woning schoon te maken is dan ook perfect voor iedereen die weinig tijd heeft om zijn huis schoon te maken.
  • Efficiëntie: Tijdbesparing is de voornaamste reden waarom consumenten een robotstofzuiger kopen maar die stofzuigers moeten wel een sterke zuigkracht hebben en efficiënt schoonmaken op elke vloer. En in tegenstelling tot wat de meeste consumenten denken, is de robotstofzuiger in 2022 niet meer weg te denken uit heel wat gezinnen.
  • Intelligentie: de robotstofzuiger is uitgerust met een intelligente navigatietechnologie dankzij het efficiënte kaartsysteem dat werkt met een laser, een camera, een obstakeldetector en een objectsensor. De stofzuiger kan de meubels in je huis makkelijk opmerken en vrij bewegen zonder ergens tegen te stoten.
  • Stilte en discretie: de robotstofzuigers van Rowenta maken minder lawaai dan een klassieke stofzuiger. Een klassieke stofzuiger is een draadloze stofzuiger of een sledestofzuiger met een geluidsniveau tussen 69 en 72 decibel. Robotstofzuigers produceren een gemiddeld geluidsniveau van 65 decibel, wat overeenkomt met het geluid van een gesprek tussen twee vrienden. Hij is ook discreet dankzij het kleine en slanke formaat, dat gemiddeld niet groter is dan 10 cm.
  • Afstandsbediening: Dankzij de applicatie die speciaal voor de robotstofzuigers van Rowenta ontwikkeld is, kun je ze vanop afstand bedienen via je smartphone. Je kunt de stofzuiger ook programmeren in functie van je behoeften en wensen. Dat betekent dat je je woning elke dag kunt laten stofzuigen of de stofzuigbeurten op een vast moment kunt programmeren. Zo kun je de robotstofzuiger bijvoorbeeld laten werken als jij op het werk bent.

 

 

De verschillende robotstofzuigers van Rowenta

 

 

De belangrijkste robotstofzuigers van Rowenta zijn terug te vinden in één gamma. Het X-Plorer-gamma. Dit gamma biedt steeds de nieuwste innovaties op de markt zoals de nieuwe Navigation Smart Exploration 2.0-herkenningstechnologie, nieuwe hoogwaardige filters om de lucht minder te vervuilen en te waarschuwen voor allergieën en een batterij met een autonomie van maar liefst 2,5 uur. De stofzuigers van het X-Plorer-gamma hebben ook een bijzonder hoge zuigkracht om je woning efficiënt en in één keer schoon te maken. De meeste robotstofzuigers hebben bovendien een dierenkit zodat je de stofzuiger kunt uitrusten met een krachtige zuigborstel. Deze turboborstel verwijdert de haren van je huisdier of elk ander soort haar van elk type vloer en zuigt het in één keer op. Met de turboborstel houd je je huis schoon en gezond, zelfs als je een huisdier met lange haren hebt.