undefined

Draadloze Stofzuigers

Onze krachtige, handige draadloze stofzuigers helpen je overal en altijd bij het schoonmaken.

undefined

Waarom zijn draadloze stofzuigers voor jou gemaakt?

Altijd een gerichte, diepe reiniging

Krachtige stofzuigers om je huis - en je wagen - schoon te maken, zonder problemen met een snoer.

undefined

Handig

Handige technologie voor een diepere en eenvoudigere reiniging.

undefined

Krachtige & betrouwbare reiniging

Uitneembare batterijen met lange levensduur voor lange schoonmaaksessies, tot 1 uur of langer.

undefined

2 jaar

wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid

van onderdelen

30 dagen om je toestel

terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3

werkdagen

Slimme display

Haal alles uit je stofzuiger met de slimme display waarmee je de zuigkracht en looptijd controleert.

undefined

Accessoires en reserveonderdelen

In onze winkel vind je gemakkelijk filters, batterijen of vervangingsborstels voor jouw Rowenta snoerloze stofzuiger!

undefined

Rowenta draadloze stofzuigers


Kom alles te weten over onze steelstofzuigers


Je Rowenta stofzuiger laat je nooit in de steek, of je hem nu als hoofdstofzuiger of extra stofzuiger gebruikt. De draadloze stofzuigers van Rowenta doen alles wat je wenst. Er is dan ook een draadloze stofzuiger voor iedereen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een stofzuiger met een krachtige zuigkracht, een klassieke stofzuiger met weinig lawaai, een hoogwaardige batterij die lang meegaat of een veelzijdige stofzuiger. Al die voordelen zorgen ervoor dat je onze stofzuigers op elk moment van de dag gemakkelijk kunt gebruiken. De draadloze stofzuigers van Rowenta staan bekend om hun kwaliteit, zuigkracht en lichte gewicht.


De steelstofzuigers van Rowenta


Wanneer je op zoek gaat naar een stofzuiger van het merk Rowenta is het belangrijk dat je nadenkt over de manier waarop je de stofzuiger wilt gebruiken. Bij Rowenta willen we je namelijk de perfecte draadloze stofzuiger voor jouw wensen en unieke situatie bieden. Bekijk hieronder onze verschillende producten en kies de stofzuiger die bij je past.


  • AIR-FORCE Flex-gamma: Dit gamma steelstofzuigers van Rowenta omvat oplaadbare draadloze stofzuigers en stofzuigers zonder zak. De stofzuigers combineren zuigkracht, wendbaarheid en flexibiliteit. Met de flexibele buis kun je tot vijf keer verder onder lage meubels gaan dan met een klassieke steelstofzuiger of sledestofzuiger. De stofzuigers zijn eerst en geval makkelijk te gebruiken, om te stofzuigen onder een tafel, een fauteuil of een bank, of in je auto of camper.
  • Dual Force 2-in-1-assortiment: De Dual Force-stofzuiger is een oplaadbare draadloze steelstofzuiger gecombineerd met een kruimeldief om heel wat tijd te besparen. Je kunt hem gebruiken als klassieke stofzuiger maar ook als kruimeldief. De zuigmond heeft ledverlichting zodat je de vloer en elk donker hoekje beter kunt aanpakken. Het centrale gedeelte van de stofzuiger is afneembaar zodat je hem gemakkelijk als kleine kruimeldief kunt gebruiken.
  • X-PERT-gamma: Dit gamma omvat krachtige steelstofzuigers zonder zak. De steelstofzuigers van dit gamma zijn zeer lichte multifunctionele stofzuigers met een gemotoriseerde borstel die stof en vuil in één keer opzuigen. Deze steelstofzuigers zijn eveneens uitgerust met een batterij die lang meegaat.
  • SERENITY-gamma: De SERENITY draadloze stofzuigers zijn lichte en multifunctionele stofzuigers met geluiddempende technologie voor een stille reiniging en maximale zuigkracht op harde vloeren zoals parket, tegels, beton enz. Deze cyclonische stofzuiger is erg makkelijk te gebruiken dankzij een gebruiksvriendelijke handgreep en een gemotoriseerde borstel in Delta-vorm om stof op te zuigen in de kleinste hoekjes van je huis.
  • Clean&Steam-gamma: Als je je tapijten of vloeren met stoom wilt reinigen, is de Clean & Steam-stofzuiger precies wat je zoekt. Dit specifieke gamma behoort niet echt tot het gamma van draadloze steelstofzuigers maar is wel even wendbaar als een steelstofzuiger. De Clean & Steam is een multifunctionele stoomreiniger die zowel stofzuigt als stoomreinigt. Je kunt ook de zuigkracht en -snelheid instellen, en dankzij het gewicht van circa 5 kg is dit een lichte stofzuiger.
  • X-Force Flex-gamma: Het X-Force Flex-gamma is het bekendste en meest veelzijdige gamma van de draadloze stofzuigers van Rowenta. De aluminium Flex-buis is zeer flexibel en makkelijk te gebruiken. Met de Power LED Vision-zuigmond zie je het stof goed liggen onder meubels en in de donkere hoekjes van je woning. De afneembare elektrische borstel is perfect om je woning snel en grondig schoon te maken. Met een gewicht van minder dan 3 kg is de X-Force Flex een van de lichtste draadloze stofzuigers in het assortiment van Rowenta.

De verschillende accessoires voor draadloze stofzuigers


Er zijn tal van accessoires voor onze steelstofzuigers. Die accessoires krijg je ook bij de aankoop van bepaalde modellen. De populairste accessoires zijn het spleetmondstuk voor het gemakkelijk stofzuigen van plafonds, hoeken en randen van je huis, de bank- of fauteuilborstel en de mini elektrische borstel voor het gemakkelijk stofzuigen van fauteuils, autostoelen of elk ander soort stof. Natuurlijk zijn er nog veel meer accessoires, zoals de Aqua Head waarmee je de vloer ook met water kunt schoonmaken, een oplaadbasis om je apparaat gemakkelijk op te bergen en op te laden, extra filters en batterijen, een speciale dierenkit, enz. Surf zeker eens naar onze website om alle accessoires te bekijken.


Dankzij de vele keuzes vind je altijd een steelstofzuiger en de nodige accessoires voor je specifieke behoefte. Controleer voor je aankoop steeds of de gekozen draadloze stofzuiger voldoet aan al je wensen om alle oppervlakken in je woning schoon te maken.


Hoe kies ik mijn stofzuiger?


De aankoop van je Rowenta-stofzuiger hangt eerst en vooral af van je behoeften, je situatie en je gebruikscriteria. Neem zeker eens een kijkje in onze aankoopgidsen en vergelijkende tabellen. Je krijgt er het nodige advies en de nodige informatie om je aankoop af te ronden.


Wil je je woning schoonmaken zonder dat je er zelf iets voor moet doen? Onze robotstofzuigers zijn precies wat je zoekt en maken zelfs de kleinste plekjes schoon.


Heb je liever een lichtgewicht, multifunctionele stofzuiger die vlekken schoonmaakt en stof opzuigt? Dan zijn onze stoomreinigers de perfecte keuze.


Onze cyclonische stofzuigers helpen je dan weer uit de nood als je op zoek bent naar een wendbare stofzuiger met een hoge zuigkracht. Deze draadloze stofzuigers bieden de perfecte balans tussen kracht en lichtgewicht.


Zoals je ziet, is er een Rowenta-stofzuiger voor iedereen. Een steelstofzuiger is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor iedereen die zijn woning regelmatig, gemakkelijk en efficiënt wil stofzuigen. In vergelijking met andere stofzuigers met of zonder snoer is hij compacter en lichter, eenvoudiger mee te nemen en zeer veelzijdig dankzij de vele accessoires voor dagelijks gebruik.


Ontdek onze andere artikelen over steelstofzuigers:

FAQ :