Studio Dry Glow CV5820 Haardroger
Studio Dry Glow CV5820 Haardroger
Studio Dry Glow CV5820 Haardroger
Studio Dry Glow CV5820 Haardroger
Studio Dry Glow CV5820 Haardroger
Studio Dry Glow CV5820 Haardroger
Studio Dry Glow CV5820 Haardroger
Studio Dry Glow CV5820 Haardroger

Studio Dry Glow CV5820 Haardroger

Ref: CV5820F0

Bijzonder snel gedroogd én stralend glanzend haar

  • UITZONDERLIJKE GLANS: Een krachtige haardroger uitgerust met een ionenbooster voor verminderde elektrostatische spanning en kroesvorming, waardoor je haar glad, soepel, en stralend glanzend wordt
  • INDRUKWEKKENDE PRESTATIES: Dankzij de Effiwatts-technologie van deze haardroger worden de droogprestaties verbeterd, voor een snelle en efficiënte haardroger die minder energie verbruikt
  • GEBRUIKSVRIENDELIJK: 6 snelheids-/temperatuurinstellingen voor eenvoudige aanpassing van de luchtstroom en warmte voor een op maat afgestemd drogen van het haar
  • VERBETERDE BESCHERMING: De Thermo Control-stand van deze professionele haardroger houdt je haar beschermd door de ideale temperatuur te bieden en om zo de natuurlijke schoonheid van het haar te behouden
Ontdek alle voordelen

Verzonden door Rowenta Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen.
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren. -

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Rowenta Studio Dry Glow Haardroger: Schitterende glans

De Studio Dry Glow Haardroger van Rowenta biedt een prachtig glanzende uitstraling en een perfecte droging met het grootste gemak. De ionische booster vermindert kroes en statische elektriciteit, waardoor je haar een verbeterde uitstraling krijgt en het glad, glanzend, soepel en versterkt wordt. Ervaar de uitzonderlijke droogkracht van deze haardroger met geavanceerde Effiwatts-technologie, die energiebesparende prestaties en totale efficiëntie binnen handbereik brengt. De prestaties van deze professionele haardroger worden geëvenaard dankzij de slimme functies, die wel zes snelheids- en temperatuurinstellingen vooropstellen voor een optimale stylingcontrole. De Thermo Control beschermt het haar en biedt bovendien als krachtbron een nauwkeurigere stylen. De koele luchtstoot perfectioneert de stijl en zorgt voor een langdurig resultaat: een uitstekende haardroger voor stralende glanzend haar.

undefined

De voordelen van Studio Dry Glow CV5820 Haardroger

Een stijl boordevol glans

Dankzij een krachtige ionenbooster, die statische elektriciteit en kroes vermindert, bekomt u in een handomdraai zacht, soepel, stralend glanzend haar.

undefined

Krachtige droging

Met de geavanceerde Effiwatts-technologie ervaart u droogprestaties waarop u dag na dag kunt rekenen voor een efficiënte droogkracht met minder energieverbruik.

undefined

Gebruiksvriendelijk

Volledige controle over de stylingsbeurt is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij de 6 instellingen vanuit 3 temperaturen/2 snelheden om zo de luchtstroom en temperatuur tijdens het haardrogen eenvoudig bij te stellen.

undefined

Gezond en beschermd haar

De Thermo Control stand houdt uw haar beschermd en biedt de ideale temperatuur om de natuurlijke schoonheid van het haar dag na dag te behouden.

undefined

Precieze styling

Vervolledig uw stijl met het opzetstuk voor een krachtige en gerichte luchtstroom die zorgt voor een nauwkeurige droging en perfecte resultaten.

undefined

Een langdurige stijl

De koude luchtstoot fixeert de styling op het einde van de droogsessie voor langdurige resultaten en een prachtig kapsel.

undefined

Eenvoudig schoon te maken

Een afneembaar rooster voor eenvoudige reiniging en langdurige prestaties.

undefined

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Het 1,8 m lange netsnoer biedt een hoge mate van bewegingsvrijheid, met een geavanceerd ergonomisch ontwerp voor een comfortabele grip en een eenvoudiger stylen van het haar.

undefined

Productspecificaties

RESULTAAT/ GEBRUIK

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen