Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak
Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak
Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak
Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak
Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak
Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak

Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak

Ref: RO7260EA

Zeer stil, enorm krachtig

  • Hoogefficiënte stofzuiger zonder zak met perfecte resultaten en uitzonderlijke glijdende werking in een gloednieuw ontwerp
  • De POWER AIR stofopvangende borstel met twee standen zorgt voor optimale dieptereiniging en een moeiteloze glijdende werking op elk oppervlak
  • Deze stofzuiger biedt maximale energie-efficiëntie met compromisloze prestaties
Ontdek alle voordelen

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Silence Force Cyclonic: krachtige zuigkracht in een nieuw kleedje

De Silence Force Cyclonic stofzuiger zonder zak levert topprestaties in zijn klasse voor diepe reiniging, met geavanceerde opties in een slank en nieuw ontwerp. Glijdt moeiteloos op elk oppervlak, de POWER AIR zuigmond met 2 standen is het geheime wapen voor diepe reiniging waar u op kunt rekenen, met inbegrip van de beste stofopname in zijn klasse. De geavanceerde cyclonische filtering levert uitzonderlijke scheiding van stof en lucht en beschikt over een stofcontainer van 2,5 l voor verbeterde autonomie en een nieuw ergonomisch design voor een meer gebruiksvriendelijke schoonmaakprestatie. Deze beste zakloze stofzuiger is, dankzij het opvallend mooie ontwerp, de perfecte aanvulling in huis. Het stelt een verscheidenheid aan verbeterde functies voorop, waaronder accessoires speciaal ontworpen voor het schoonmaken van het interieur.

undefined

De voordelen van Silence Force Cyclonic RO7260 Stofzuiger zonder zak

Uitstekende energiewaarde

De geoptimaliseerde luchtstroom evenals zuigmond met twee standen zorgen samen voor een uitzonderlijke reinigingsprestatie en efficiëntie.

undefined

POWER AIR-zuigmond voor alle oppervlakken

De POWER AIR zuigmond is uitgerust met een stofopvangende borstel met twee standen om elke schoonmaakuitdaging aan te kunnen, resulterend in diepe reiniging en moeiteloos glijden over elk oppervlak.

undefined

Strak nieuw ontwerp met verbeterde ergonomie

De pure diepreinigende kracht gaat hand in hand met een verbeterd ergonomisch design: handvatten voor beter draagcomfort en grote wielen, verpakt in een aantrekkelijk ontwerp, geschikt voor in elke woning.

undefined

Uitstekende prestaties op harde vloeren en tapijten

De krachtige, hoogwaardige POWER AIR-zuigmond levert de beste resultaten in zijn klasse, waar u het ook wenst, voor zowel tapijt als harde vloeren, met betrouwbare diepreinigende prestaties.

undefined

Beste prestaties voor stofuitstoot

Hoogwaardige cyclonische filtratie zorgt voor een uitstekende stofheruitstoot, voor een hoogwaardige stof- en luchtscheiding met de beste resultaten in zijn klasse: maar liefst 99,98% van het opgezogen stof gaat doorheen het verbeterde filtersysteem.

undefined

Grote stofcontainer voor erg hoge autonomie

Een indrukwekkende 2,5 l aan capaciteit maakt het mogelijk om zorgeloos schoon te maken met hogere autonomie, voor onberispelijke prestaties.

undefined

EffiTech Motor-technologie

De baanbrekende technologie van het nieuwe EffiTech Motor-systeem levert een optimaal energierendement, voor een betere stofopname met minder energie.

undefined

Eenvoudig te reinigen stofreservoir

Geniet van meer gebruiksgemak met een eenvoudig schoon te maken stofcontainer die u een vlottere stofzuigervaring bezorgt.

undefined

Dierenkit Model

Met een selectie van handige toebehoren is dit het perfecte model voor mensen met huisdieren, met precies de juiste hulpmiddelen om dierenharen te verwijderen, alle hoeken en spleten van meubels te bereiken, en zoveel meer.

undefined

Absolute stilte voor extreem comfort

Ervaar zelf hoe schitterende prestaties hand in hand gaan met een ongeziene stilte van slechts 67 dB(A), nauwelijks hoger dan een alledaags gesprek

undefined

Productspecificaties

PRESTATIES

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen

Beste Groupe SEB label score voor opnemen van stof op harde vloeren en tapijten