Hoe kan Rowenta je helpen de juiste stofzuiger te kiezen?

Bij Rowenta is aandacht voor de levensstijl en de verwachtingen van onze klanten altijd onze prioriteit geweest. Samen met meer dan 100 jaar technologische expertise creëren we innovatieve, veelzijdige en hoogwaardige schoonmaakoplossingen. Ontdek welke stofzuiger van Rowenta bij jou past!

undefined

Onze hoogwaardige stofzuigers en meer

Draadloze stofzuigers

undefined

Robotstofzuigers

undefined

Klassieke stofzuigers

undefined

Stoom- en vloerreinigers

undefined

Welke stofzuiger past bij mij?

X-Ô draadloze stofzuigers: moeiteloze en grondige reiniging

De draadloze stofzuiger X-Ô van Rowenta combineert de prestaties van een klassieke stofzuiger met het gemak van een draadloos toestel.

Deze revolutionaire draadloze stofzuiger is "Made in France" en heeft het allemaal: grondige zuigkracht tot 230 Air Watt, een uitneembare batterij van 90 minuten, ultra-stil met slechts 69 dBA, een systeem met 58 wieltjes met Flex-technologie om vrij te bewegen en meer.


Ontdek X-Ô

undefined

Draadloze steelstofzuigers: grondige reiniging, ultra wendbaar

Kies een draadloze steelstofzuiger van Rowenta om je woning moeiteloos schoon te maken. Snel schoonmaken zonder moeite, en dat elke dag van de week.

Als je langer wilt schoonmaken, kun je rekenen op een hoge zuigkracht en een lange autonomie om al het vuil zoals haren van huisdieren en onzichtbare deeltjes zoals huisstofmijt op te zuigen.
Dankzij de Flex-technologie kan je moeiteloos het moeilijk bereikbaar stof onder lage meubels verwijderen. En dankzij het Aqua opzetstuk kan je tegelijkertijd stofzuigen en dweilen, waardoor je dubbel zoveel tijd wint!


Met zijn intelligente en optimale reiniging past de automatische modus van de steelstofzuiger X-Force Flex 15.60 het vermogen automatisch aan het type vloer aan voor optimale resultaten. Bovendien heb je volledige controle over de levensduur van de batterij en de zuigkracht dankzij het digitale display.

undefined

Robotstofzuigers: relax, laat het werk voor je doen

Ben je het schoonmaken beu? Laat het over aan je robotstofzuiger van Rowenta.

Met de dweil en de turboborstel op elke robotstofzuiger is het eenvoudig om vuil, haren van huisdieren en fijne stofdeeltjes te verwijderen. Onze robots zijn er om die moeilijk bereikbare plekken schoon te maken en slaan niets over.

Plan de dagelijkse schoonmaak vooraf met onze gratis, gebruiksvriendelijke app - zodat je verder kunt met de rest van je dag.

 

Onze nieuwste Rowenta X-Plorer Serie 75 S+ robotstofzuiger biedt de oplossing voor automatisch schoonmaken met een gerust hart. Met de nieuwe automatische ledigingsfunctie leegt deze robotstofzuiger automatisch zijn stofbak in slechts 20 seconden aan het einde van elke sessie. Tot 60 dagen gemoedsrust met een capaciteit van 4,1 liter.

 

 

Hoe kies je de ideale robotstofzuiger?

 

undefined

Stoom- en vloerreinigers: zuiverend reinigen

Stoomreinigers en vloerreinigers zijn de meest efficiënte oplossing voor het verwijderen van moeilijke vlekken. Met de natuurlijke kracht van stoom doden ze tot 99,99% van de virussen en bacteriën, zonder chemicaliën. Met enkel water reinig je tot in de puntjes.

Stoomreinigers besparen je elke dag tijd door alle vloeren en oppervlakken* snel en grondig te reinigen. Reinig efficiënt en grondig in één beweging met onze Clean&Steam-toestellen die vloeren tegelijkertijd stofzuigen en stoomreinigen.

*Afhankelijk van producten en accessoires


Bekijk al onze stoomreinigers


Hulp nodig om de ideale stoomreiniger te kiezen? Bekijk onze tips om de beste keuze te maken!

undefined

Klassieke stofzuigers: duurzaam, grondig reinigen

Kies voor een klassieke Rowenta-stofzuiger met of zonder zak om krachtig en stil te stofzuigen. Dé perfecte oplossing om wekelijks grondig schoon te maken.

Met de combinatie van kracht, stilte en hygiëne bieden onze stofzuigers met en zonder zak de garantie van een perfect schoon huis.

Onze sledestofzuigers gaan lang mee en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.


Als onderdeel van deze inspanning om onze producten en onze impact op het milieu te verbeteren, biedt Rowenta nu de Green Force Max Silence stofzuiger, gemaakt in Frankrijk van 70% gerecycleerd plastic, recycleerbaar tot 82% en verkocht in een eco-ontworpen verpakking.

undefined

Hoe kies je de perfecte stofzuiger voor jou?

Ik wil een snelle en handige oplossing

Met een vermogen tot 230 AW en een autonomie tot 1u20 kun je krachtig en meteen reinigen met de steelstofzuigers van Rowenta.

Ontdek onze technologieën voor de beste resultaten: Flex-technologie, automatische vloerdetectie, boost-trekker, slim display, huisdierenborstels en ons exclusieve Aqua-opzetstuk.


Ontdek al onze steelstofzuigers

undefined

Ik wil zelf zo weinig mogelijk doen

Kies voor de robotstofzuigers van Rowenta om het schoonmaken efficiënt uit handen te geven.

Ons assortiment bevat twee soorten robots om naar wens schoon te maken:

  • WILLEKEURIGE/METHODISCHE NAVIGATIE - Begin een volledige schoonmaaksessie met slechts één klik.
  • PERMANENTE/SLIMME NAVIGATIE - Om meer aangepast schoon te maken, kies je een robot met een interactieve kaart om je hele huis schoon te maken, kamer per kamer of per zone.

Ontdek onze robotstofzuigers

undefined

Ik wil grondig en stil reinigen

Voor een krachtige, hygiënische en stille schoonmaakoplossing kies je voor een klassieke stofzuiger met of zonder zak.

Met een hoge efficiëntie en onbeperkte autonomie maak je schoon zonder de stress van een lege batterij, ongeacht de grootte van je huis.

Een sledestofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook stil. Onze Silence Force-stofzuigers, met een geluidsniveau van slechts 57 dB(A), zijn de stilste stofzuigers ter wereld.


Ontdek onze klassieke stofzuigers

undefined

Ik wil alles: grondig, stil en eenvoudig schoonmaken

Kies voor ons X-Ô-gamma als je op zoek bent naar de reinigingskracht van een sledestofzuiger en het gemak van een draadloze steelstofzuiger.

X-Ô is een revolutionaire en alles-in-één schoonmaakoplossing. Hij combineert tot 230 Airwatt hoge zuigkracht met een geavanceerde uitneembare lithiumhexafluorofosfaatbatterij voor een autonomie van 160 minuten op het X-Ô 160 model. Ontdek ultramoderne en onbeperkte reiniging met een stille en ultralichte snoerloze stofzuiger met onbeperkte wendbaarheid. X-Ô heeft een geluidsniveau van slechts 69dB(A), waardoor hij de stilste draadloze stofzuiger is.

X-Ô is een pareltje van technologie en innovatie van Franse makelij. Schoonmaken zal nooit meer hetzelfde zijn.


Ontdek X-Ô

undefined

Ik wil ontsmetten én schoonmaken

Zoek je een natuurlijke oplossing om hardnekkige vlekken te verwijderen en alle vloeren en oppervlakken te ontsmetten? Dan zijn de stoomreinigers van Rowenta echt iets voor jou.

Ze elimineren tot 99,99% van de virussen, bacteriën en ziektekiemen, en verwijderen hardnekkige vlekken met de kracht van stoom. Een stoomreiniger gebruikt geen schoonmaakmiddelen of chemicaliën en is een milieuvriendelijke optie voor allergievrije reiniging.

En met ons Clean&Steam-assortiment reinig en stoom je in één.

Ontdek onze stoom- & vloerreinigers

undefined

Ontdek onze andere koopwijzers

Hoe kies je de ideale robotstofzuiger?

We helpen je om de beste robotstofzuiger te kiezen, zodat je zelf niet meer moet schoonmaken. De robotstofzuigers van Rowenta zorgen voor je huis. 

undefined

Hoe een stoomreiniger kiezen?

Rowenta helpt je dé stoomreiniger voor elke vloer te kiezen. Kies de jouwe voor perfecte resultaten en een gezond huis!

undefined

Hoe een ventilator of airco kiezen?

Wij helpen je aan de perfecte ventilator of airco van Rowenta. Blijf koel tijdens de hitte met onze tips!

undefined

Hoe de ideale verwarming kiezen?

Wij helpen je om het ideale verwarmingstoestel te kiezen. Volg onze tips en krijg het lekker warm!

undefined