Over Rowenta

Over Rowenta

Sinds 1909 heeft het Duitse merk Rowenta de meest veeleisende consumenten betoverd met hoogwaardige producten die perfecte resultaten garanderen.

Rowenta biedt een brede waaier aan producten aan die ongeëvenaarde technologische prestaties combineren met verfijnd ontwerp en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

De missie van Rowenta is het dagelijkse welzijn van zijn gebruikers waarborgen dankzij intelligente oplossingen voor stofzuigers, strijkijzers, stoomgeneratoren, haardrogers en epileerapparaten. Rowenta heeft als pionier meer dan 10 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van eco-intelligente producten. Trouw aan zijn eigen waarden heeft het merk Rowenta de handen in elkaar geslagen met het WWF om eco-design in de voorhoede van zijn innovatieproces te plaatsen.

Vernieuwers

Elk jaar lanceert de Groupe SEB meer dan 250 nieuwe producten.

Dit innovatietempo is mogelijk dankzij onze Research & Development-teams, maar ook dankzij onze "open innovation"-aanpak. Ga naar onze speciale website als je lid wil worden van deze community.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Ontdek Groupe SEB, de wereldleider in kleine huishoudelijke apparaten.

Group SEB, actief in bijna 150 landen, is op alle continenten marktleider geworden dankzij zijn brede en zeer uiteenlopende assortiment producten en zijn uitstekende portfolio van merknamen.

www.groupeseb.com