Kies de trimmer die je dagelijks leven zal delen

Zoals sommigen van jullie al hebben ondervonden, is het niet gemakkelijk om door de wereld van trimmers te navigeren. Laat de moed niet zakken! Het is een mannenwereld.

Hoe moet je de trimmer kiezen die je dagelijks leven zal delen, die bleke, vroege ochtenden voor de spiegel in de badkamer en feestavonden? Geen paniek. Hier vind je een aantal professionele tips om je te helpen snel de ideale trimmer te vinden, de trimmer die je de look zal geven waarvan je altijd hebt gedroomd...

De mannelijke esthetiek wordt steeds complexer ... Van holbewoner tot metroseksueel, er is veel ruimte voor allerlei stijlen. Oké, het haar van de moderne man moet worden getemd, maar niet om het even hoe.

  • Choose_the_trimmer_hair.body.png
  • Choose_the_trimmer_clean.png

Joker, de multitrimmers

Voor wie zijn leven eenvoudiger wil maken, biedt Rowenta for Men 2, 3 of 4 in 1 trimmers.

Er zijn modellen voor

  • Baard + haar

  • Baard + haar + Lichaam

  • Baard + haar + Lichaam + Neus-oren

Ontdek de producten

voor ieder zijn eigen trimmer

Dandy Class, de veeleisende man

Ben je nauwgezet, en ben je altijd op zoek naar het beste resultaat? Dan zijn de multi-zone modellen perfect. Met een titanium coating, duurzaam en met een langdurige scherpte, zijn ze uiterst efficiënt.

Tot slot voorkomt het verstelbare kamsysteem met verschillende standen dat je de opzetaccessoires moet veranderen. Ze bieden uiteraard een erg brede waaier aan trimlengtes.

Casual Cool, de drukke man

Je wilt hier gewoonweg niet te veel tijd aan besteden - je hebt een praktische, eenvoudige oplossing nodig, thuis en voor je hobby's. Roestvrijstalen mesjes met titanium coating voor een uiterst precies, langdurig resultaat, snel kamwisselsysteem, geschikt voor gebruik in water met Wet & Dry-modellen.

De modellen voor één enkele zone zijn voor jou gemaakt, gemakkelijk te gebruiken en voorzien van de Hair Vacuum-optie, zodat je je niet meer hoeft af te borstelen."

Trendy Chic, de precieze man

Als je wordt verleid door de 3-dagen baard of een mooi onderhouden hipsterbaard, dan zul je genieten van een speciale, uiterst precieze baardtrimmer.

De draadloze optie biedt je meer bewegingsvrijheid en mobiel gebruik dankzij de lange levensduur van de batterij. Als de trimmer ook nog eens een mooi ontwerp heeft, des te beter!