undefined

Klassieke Stofzuigers

Met hun ongelimiteerde autonomie op elk oppervlak bieden onze stofzuigers een krachtige, hygiënische en stille schoonmaakoplossing.

undefined

Waarom zijn onze klassieke stofzuigers iets voor jou?

Krachtig & heel hygiënisch

Een betrouwbare en grondige reiniging die aan al je eisen inzake hygiëne voldoet.

undefined

Onbeperkte autonomie

Altijd genoeg stroom, ongeacht het oppervlak.

undefined

Extreem stil

De stilste oplossing, ideaal voor langere schoonmaaksessies in huis.

undefined

Vergelijk onze stofzuigers

Vergelijkingstool

Compact Power XXL RO4B11 Stofzuiger zonder zak - 900W - 75dB

Compact Power XXL RO4B11 Stofzuiger zonder zak - 900W - 75dB

Silence Force RO7212 Stofzuiger zonder zak - 550W - Stil: 69dB

Silence Force RO7212 Stofzuiger zonder zak - 550W - Stil: 69dB

Silence Force Cyclonic RO7649 Stofzuiger zonder zak - 550W - Stil: 65dB - Parketborstel

Silence Force Cyclonic RO7649 Stofzuiger zonder zak - 550W - Stil: 65dB - Parketborstel

2 jaar

wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid

van onderdelen

30 dagen om je toestel

terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3

werkdagen

Accessoires en reserveonderdelen

Vind eenvoudig borstels, vervangingsfilters en talloze andere accessoires voor jouw Rowenta stofzuiger met of zonder zak.

undefined

Stofzuigers zonder zak van Rowenta


Meer over stofzuigers zonder zak


Stofzuigers zonder zak hebben, zoals de naam al zegt, geen zak in hun reservoir. De zak wordt vervangen door een zogenaamde cyclonische technologie. Dankzij die cyclonische technologie kan je stofzuiger zonder zak de stofdeeltjes in de lucht uitfilteren en naar de bodem van je filter duwen. De stofzuiger zonder zak kan vervolgens de opgezogen en gefilterde lucht weer uitstoten en vervangen door schonere lucht. Er bestaan twee soorten stofzuigers zonder zak: draadloze stofzuigers en sledestofzuigers. Beide soorten stofzuigers hebben een kwaliteit en zuigkracht waarmee je in één keer en bijzonder efficiënt je woning kunt schoonmaken. Je kunt niet alleen besparen op het vervangen van de zakken. Je stofzuiger zonder zak filter ook beter het stof voor mensen met een allergie.


Wanneer kies je voor een steelstofzuiger zonder zak?


Kies voor een draadloze stofzuiger zonder zak als je in een kleine of middelgrote woning met weinig opbergruimte woont. Deze stofzuigers zonder zak van Rowenta zijn niet alleen praktisch van ontwerp, maar ook geschikt voor elk vloertype en lichter dan Rowenta-stofzuigers met zak. Behalve dat ze lichter en gemakkelijker te hanteren zijn, hebben draadloze stofzuigers ook verschillende accessoires om ze op meerdere manieren te gebruiken, zoals de turboborstel, het lange mondstuk, de dierenkit en vele andere accessoires die op onze website verkrijgbaar zijn.


Wanneer kies je voor een sledestofzuiger zonder zak?


Deze stofzuigers zonder zak zijn bijzonder efficiënt en stil omdat het geluid van de motor geïsoleerd wordt. Sledestofzuigers zonder zak zijn ook erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk waardoor ze vaak aangeraden worden voor grote woningen. Dit type stofzuiger heeft ook veel verschillende accessoires, zoals een dierenkit, een autokit, een kit met een andere zuigkop en -borstel, een parketborstel en vele andere accessoires die op onze website verkrijgbaar zijn.


Silence Force Cyclonic, de stofzuiger zonder zak


De Silence Force Cyclonic-stofzuigers zonder zak zijn de beste stofzuigers van Rowenta uit dit gamma. Deze stofzuigers hebben een hoogwaardige en efficiënte filtratietechnologie waardoor je de filter minder vaak moet vervangen. Dankzij de opgehangen motor die trillingen tegenhoudt, zijn deze stofzuigers niet luider dan een gesprek. Ze werken dan ook steeds in stilte. De stofzuigers uit dit assortiment hebben verbeterde functionaliteiten in een nieuw elegant ontwerp dat in haast elk interieur past. Deze stofzuigers zonder zak hebben ook een efficiënte zuigmond met twee standen, die perfecte schoonmaakresultaten levert en moeiteloos glijdt over elk vloeroppervlak, van parket tot lang- of kortpolige tapijten. Verder zijn de stofzuigers bijzonder energie-efficiënt zonder afbreuk te doen aan de zuigkracht. Als we dit gamma in één zin moeten samenvatten, luidt die als volgt: “Een hoogefficiënte stofzuiger zonder zak met perfecte resultaten, volledig in een nieuw en bijzonder elegant ontwerp.

Onze stofzuigers met zak


Het blijvende succes van stofzuigers met zak is te danken aan de grote stofopslagcapaciteit van de zak. De stofzuiger met zak is eenvoudig in gebruik en toch efficiënt en performant. De nieuwste modellen zijn overigens nog energiezuiniger.


De voordelen en eigenschappen van de stofzuigers met zak van Rowenta


Laten we eerst kort uitleggen hoe een stofzuiger met zak werkt om vervolgens de voordelen te beschrijven.


Er bestaan verschillende modellen van sledestofzuigers. Sommige modellen hebben een stofzak, andere zijn dan weer cyclonisch en hebben geen zak. Bij stofzuigers met een zak bevindt de zak zich in de stofzuiger. De capaciteit en grootte van de stofzak verschilt per model van Rowenta. De nieuwste stofzuigers met zak zijn veel makkelijker voort te bewegen dan hun voorgangers.


Laten we nu de voordelen van een stofzuiger met zak eens bekijken:


  • Perfect glijvermogen en perfecte zuigkracht van de zuigmond: de zuigmond van de stofzuigers met zak van Rowenta zorgen voor een hoge zuigkracht en een gezond en schoon huis.
  • Uitzonderlijke energieprestaties: een sterke zuigkracht met een laag energieverbruik dankzij de efficiënte Effitech-motor.
  • XL-capaciteit: Een stofzak met een capaciteit tot 4,5 l naargelang het model. Zo kun je grote oppervlaktes en ruimtes in je woning schoonmaken, zonder dat je de zak moet vervangen.
  • Stil: Zoals eerder uitgelegd op onze website, is het geluidsniveau van sommige stofzuigers met zak niet meer dan 67 decibel, wat nauwelijks meer is dan een normaal gesprek.
  • Uitstekende filtratie: Naast het effectief scheiden van lucht en stof, wordt een extra schuimfilter vlak voor de luchtuitlaat van je stofzuiger geplaatst om zelfs de kleinste stofdeeltjes op te vangen en tot 99,98% van het opgezogen stof te filteren. Deze extra schuimfilter is enkel verkrijgbaar op de Rowenta Hygiene+-zakken.
  • Beweegt gemakkelijk: De stofzuigers met zak van Rowenta hebben vier meerrichtingswielen waardoor je de stofzuiger soepel in alle richtingen kunt bewegen.
  • Een trendy design: De stofzuigers met zak van Rowenta zijn niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook mooi ontworpen zodat in elk interieur passen.
  • Doeltreffend tegen allergenen: Dankzij de Rowenta Hygiene+-zak kun je huisdierharen, allergenen, huisstofmijt en vele andere deeltjes uit de lucht of op oppervlakken tot 99,98% filteren.

Naast de vele voordelen is de stofzuiger van Rowenta ook heel gemakkelijk in gebruik. Gewoon de opvangbak openen, de juiste zak voor jouw stofzuiger plaatsen, de stekker in het stopcontact steken en de stofzuiger starten. Als de stofzak vol is, verwissel je hem gewoon en vervang je hem door een schone. En dankzij onze Hygiene+-zakken kan dit allemaal zonder dat je het stof aanraakt.