• Pakket

  • Bestseller

  • -149,99 €

WEB PACK: X-Force Flex 11.60 + Extra gratis batterij

Even krachtig, langere autonomie!

  • STERKE ZUIGKRACHT: De DigitalForce-motorzuigkracht van wel 130 Air Watt garandeert een dieptereiniging van het hele huis.
  • LANGE LOOPTIJD: De afneembare batterij van 25,2 V bestaat uit 7 cellen en staat in voor een hoge en constante zuigkracht van maar liefst 45 minuten.
  • EFFICIËNTIE BINNEN HANDBEREIK: Met het elektronische bedieningsscherm kan je gebruik maken van de 3 vermogensstanden en zo je tijd en de schoonmaakbeurt geheel optimaliseren. Bovendien beschikt het over een boost trekker, waarmee je een extra stoot aan zuigkracht kan bekomen wanneer je dat wenst.
  • ALLES VOORTAAN BINNEN BEREIK, ZELFS HET ONZICHTBARE: Met de innovatieve Flex-buis geraakt je tot 4 keer verder onder lage meubels, voor een volledige schoonmaak zonder dat je voorover hoeft te buigen. Bovendien ontsnapt geen enkel stofje uit het oog dankzij de krachtige zuigmond met ledverlichting
Ontdek alle voordelen

Verzonden door Rowenta Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen.
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren. -

Ook beschikbaar

X-Force Flex 11.60 RH9829 Steelstofzuiger

399,00 €

X-Force Flex 11.60 RH9829 Steelstofzuiger

Lithium-ion-batterij Xforce 25,2V ZR009701

119,99 €

Lithium-ion-batterij Xforce 25,2V ZR009701

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Even krachtig, langere autonomie!

Ontdek het X-Force Flex pack met extra batterij, voor een autonomie tot wel 90 minuten! Met de X-Force Flex 11.60 draadloze steelstofzuiger weet Rowenta een geheel nieuwe draai te geven aan uw stofzuigervaring. De unieke DigitalForce-motor levert een maximale zuigkracht van 130 Air Watt voor een efficiënte en snelle schoonmaakbeurt van vloer tot plafond. Dankzij het elektronische bedieningsscherm en de boost trigger heeft u vanaf nu de volledige controle. Een duidelijk zicht op de autonomie en het niveau van zuigkracht, waardoor u de perfecte balans kan vinden voor uw schoonmaakbeurt. Dankzij de flexibele buis tenslotte kunt tot 4 keer verder onder lage meubels geraken en kan stof opgezogen worden zonder dat u ooit voorover hoeft te buigen.

WEB PACK: X-Force Flex 11.60 + Extra gratis batterij