De beste zorgen VOOR UW WASGOED

Uit tal van studies blijkt dat mensen op huishoudelijk gebied naar innovatie zoeken. Toestellen die hun werk vergemakkelijken en tegelijkertijd professionele resultaten geven.

Dat geldt nog meer als het om de verzorging van het wasgoed gaat.

  • best_care_16%.png
  • best_care_120g_bis.png

Made in rowenta

Om iedereen een efficiënte oplossing te bieden voor de verzorging van wasgoed, heeft Rowenta zich toegespitst op verschillende aspecten van zijn producten.

In de eerste plaats de strijkzool. Ze glijdt perfect voor een snel en onberispelijk resultaat, en tegelijkertijd beschermt ze de stof. Dit is met name het geval voor de Micro Steam strijkzool, die zowel op stoomgeneratoren als strijkijzers verkrijgbaar is. De geconcentreerde stoom aan de voorkant van het strijkijzer maakt het wasgoed vochtig, terwijl de warmte aan de achterkant van de zool het linnen droogt. Dat levert een enorme tijdsbesparing op. Bijgevolg is het wasgoed sneller en foutloos gestreken. De precisiepunt glijdt met gemak in de kleinste vouwen en plooien.

Op het gebied van strijken is de kracht van stoom synoniem voor prestaties. Voor strijkijzers kan een debiet van 50 g/min. een perfect resultaat geven - precies wat het model Steam Force van Rowenta biedt. Met een stoomshot van 200 g/minuut, kan het valse plooien en dikke stoffen aan. Op het gebied van stoomgeneratoren kunnen we rekenen op een debiet waarmee je snel het wasgoed voor een groot gezin kunt strijken: 120 g/minuut in strijkmodus, met een stoomshot tot 260 g/minuut.

Niet alle stoffen vragen dezelfde aandacht: katoen en linnen hebben, bijvoorbeeld, een groter stoomdebiet nodig om de vezels glad te strijken, zijde daarentegen heeft geen stoom nodig. Het is dus mogelijk om de kracht van de stoomstoot aan te passen aan het materiaal dat je wil strijken.

In dit geval maakt technologie ook het leven gemakkelijker. De AutoSteam-functie op het AutoSteam Améthyste DW4020 stoomstrijkijzer regelt bijvoorbeeld automatisch het stoomdebiet en het aanbevolen temperatuurniveau. Je kunt dus delicate, synthetische stof of zijde strijken zonder de kleding te beschadigen en zonder een strijkexpert te zijn!

Nog een bijzonder nuttige functie is de verticale stoomfunctie. Op strijkijzers en stoomgeneratoren strijkt deze functie efficiënt onbedoelde vouwen glad en geeft ze opnieuw vorm aan al gedragen kleding.

Kortom, of je nu strijkijzers of stoomgeneratoren verkiest, strijk alles op volle kracht met Rowenta!