Air Force Precision Baardtrimmer van Rowenta met zuigtechnologie

De baard heeft de afgelopen jaren veel mannenharten veroverd, van elke leeftijd. Voor velen is het een symbool van mannelijkheid, want een baard geeft een gezicht karakter.

Wat baarden betreft, is de 3-dagen baard een klassieker die geschikt is voor alle gelegenheden. Er is ook de 5mm baard, voor een meer "casual" optie. De 8mm baard is huiveringwekkend geniaal om te genieten van een gezellig weekend. In ieder geval is het een perfecte manier om je look op een subtiele manier te veranderen naargelang de gelegenheid. Daarbij komt ook nog dat je je niet elke dag hoeft te scheren. Voor de meest gevoelige huidtypes is het ook als een welverdiende vakantie. Kortom, een baard vergt minder onderhoud en biedt meer stijl. Wie kan daar iets op tegen hebben?

  • Air_Force_Precision_95%.png
  • Air_Force_Precision_21_trimming.png

made in rowenta

De Air Force Precision tondeuse is ook een efficiënt apparaat waarmee je je baard in een mum van tijd kunt scheren zoals jij dat wilt. Ze geeft je ook veel keuzevrijheid voor je scheerbeurt met 21 scheerlengtes van 0,5 tot 10 mm. Alle stijlen, inclusief de 3-dagen baard zijn beschikbaar. Tenslotte is ze handig om te gebruiken met een accu die een levensduur heeft van 35 minuten, ruim voldoende om je stijl te perfectioneren.

Dankzij het opvangbakje voor het haar van het zuigsysteem, is de Air Force Precision tondeuse perfect mobiel. Als je dus gehaast bent, is het mogelijk om snel je baard te trimmen in de wagen of in de lift zonder overal haartjes achter te laten. Het opvangbakje is heel eenvoudig schoon te maken: de klem is in een seconde los. Hetzelfde geldt voor de mesjes: je kunt ze eenvoudig verwijderen en met een kleine borstel schoonmaken. Boven de vuilnisbak, niet boven de wasbak. Gedaan met de rommel.