Luchtkwaliteitsmeter SS-7235005651

Ref: SS-7235005651

Meet de luchtkwaliteit in alle kamers van uw woning

  • Het gebruik van de luchtkwaliteitsmeter is onderverdeeld in twee belangrijke werkingsstanden:
  • 1. Schermstand: de luchtkwaliteitsmeter is verbonden met de luchtreiniger en wordt gebruikt als scherm om alle functies van de luchtreiniger weer te geven (timer, snelheden, standen)
  • 2. Meetstand: U kunt de luchtkwaliteit meten in alle kamers van uw woning dankzij de luchtkwaliteitsmeter die gebruikmaakt van lasersensortechnologie om vervuiling in realtime te detecteren. Bij zelfstandig gebruik heeft het apparaat een batterijduur van 8 uur. De luchtkwaliteitsmeter communiceert niet met de luchtreiniger wanneer hij is losgekoppeld.
  • Ter informatie: De luchtkwaliteitsmeter werkt met een batterij. Tijdens het eerste gebruik is het mogelijk dat de luchtkwaliteitsmeter niet start door gedurende 3 seconden op de knop 'OK' te drukken en dat hij eerst moet worden opgeladen. Zorg ervoor dat u de luchtreiniger inschakelt en de luchtkwaliteitsmeter hieraan koppelt om hem op te laden (hij is volledig opgeladen in ongeveer 2 uur).
Ontdek alle voordelen

Dit artikel is compatibel met 1 product(en)

Compatibiliteit nagaan

Verzonden door Rowenta Accessoires - Levering binnen 3 tot 5 dagen.
(Gratis voor bestellingen van meer dan 30€). Gratis retourneren. -

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Compatibel met 1 product(en)

Om er zeker van te zijn dat dit artikel compatibel is met je toestel, voer je je productnummer in de onderstaande zoekbalk in of kijk je in de tabel.