Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer
Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer
Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer
Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer
Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer
Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer
Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer

Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer

Ref: IT8470C0

Krachtige prestaties voor professionele resultaten

  • Een ontkreuker met een stoomdebiet tot wel 20 g/min die in één enkele beweging doeltreffend stoomt en reinigt
  • De antipluiszijde van het omkeerbare opzetkussentje verwijdert pluis en haar
  • Dankzij de fluwelen zijde van het omkeerbare opzetkussentje kan je alle soorten stoffen stomen, zonder ze te beschadigen
  • Een eenvoudig te gebruiken ontkreuker voorzien van een innovatief systeem met omkeerbaar opzetkussentje om moeiteloos tussen de verschillende zijdes te wisselen
Ontdek alle voordelen

Verzonden door Rowenta Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen.
(Gratis voor bestellingen van meer dan 50€). Gratis retourneren. -

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Calor Pro Style Care: Een kledingstomer met extreem krachtige stoom voor professioneel kledingonderhoud

Met de Calor Pro Style Care ontkreuker is je kleding in een handomdraai mooi gladgestreken, verfrist en kreukvrij, en dat gewoon in het comfort van je eigen huis. Ons exclusieve en gepatenteerde verticale Press & Steam-systeem biedt perfecte resultaten en is tegelijk eenvoudig te gebruiken. Een extreem krachtige stoomuitvoer van wel 42 g/min wordt gecombineerd met 4 handige instellingen om elke stof, zelfs de meest delicate, te verfrissen, te reinigen en te ontkreuken.

De voordelen van Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer

Extreem krachtige stoomuitvoer

Maak kennis met deze doeltreffende ontkreuker met een extreem krachtige stoomuitvoer van wel 42 g/min. Een eenvoudige oplossing voor kledingonderhoud om in één beweging stoffen te ontkreuken, te verfrissen en te reinigen.

undefined

Ontsmettende stoomkracht

De intense kracht van stoom reinigt en doodt tot wel 99,99% van de virussen, bacteriën en ziektekiemen.* Onaangename geurtjes, allergenen en mijten worden tegelijk verwijderd, voor een optimale hygiëne in huis.

undefined

Perfect voor alle stoffen

De 4 stoomuitvoerstanden kunnen worden bediend vanop het handvat, zo heb je de controle in handen en kan je eenvoudig kreuken verwijderen uit alle soorten stof, zelfs de meest delicate.

undefined

Verticaal Press & Steam-systeem

Ons gepatenteerde en exclusieve verticale Press & Steam-systeem heeft een dubbele werking die kreuken verwijdert en perfecte resultaten levert. Het vlakke oppervlak houdt de stof op zijn plek en leent zich perfect om kledingstukken op te strijken.

undefined

Tijdbesparende Delta-stoomkop

De Pro Style Care is uitgerust met enerzijds een XL Delta-stoomkop die garant staat voor een maximale stoomopbrengst en een efficiëntere stoombeurt, en anderzijds een geprofileerde punt om zelfs de kleinste kreuken uiterst precies te verwijderen.

undefined

Gebruiksklaar in 45 seconden

Het toestel is gebruiksklaar in slechts 45 seconden, ideaal voor veelvuldig gebruik en perfect om snel op het laatste ogenblik kreuken te verwijderen - zo zie je er in geen tijd piekfijn uit.

undefined

Praktische functies

Eenvoudige aan-/ en uitschakelaars, een makkelijk bij te vullen watertank van 1,3 L voor langdurig stomen, plus een compact design met opbergbare wielen dat makkelijk kan worden weggezet.

undefined

Eenvoudig onderhoudssysteem

Eenvoudig te onderhouden dankzij het gebruiksvriendelijke spoelsysteem met ontkalkfunctie die mits regelmatig gebruik bijdraagt aan duurzame prestaties.

undefined

Je pakket Calor Pro Style Care IT8470C0 Kledingstomer

Inbegrepen product en accessoires:

  • Beschermende handschoen
  • Stoomhoes
  • Dikke borstel
  • Opzetstuk met vouwfunctie
  • Verticaal Press & Steam-systeem
undefined

Productspecificaties

De expert in ontkreukers - voor betrouwbare prestaties, dag na dag

Als het op kledingverzorging aankomt, vertrouw dan op de experts. Met onze jarenlange expertise en compromisloze kwaliteitsnormen kun je zelf zien waarom wij experts zijn in kledingverzorgingsproducten. Wij zoeken met passie naar de best mogelijke oplossing die voldoet aan al jouw specifieke behoeften, met een groot assortiment producten die gemaakt zijn voor elke levensstijl. Ontdek onze oplossingen die het onderhoud van je kleding vereenvoudigen, zodat je er elke dag weer op je best uitziet.

undefined

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen

*Virussen, externe test, september 20, op BCoV-1 en Murine Norovirus op katoenen stof, Bacteriën en ziektekiemen: Externe tests op Staphylococcus aureus, Klebsiella