AQUA PERFECT HU5220F0

AQUA PERFECT HU5220F0
PERFECTE LUCHTVOCHTIGHEID VOOR OPTIMAAL COMFORT

De Aqua Perfect stille luchtbevochtiger beschermt u tegen de negatieve effecten van droge lucht en garandeert een optimale luchtvochtigheid in huis. De luchtbevochtiger heeft een krachtige stoomfunctie met drie slimme instellingen en een antibacteriële oplossing voor een schonere mist*. De aanpasbare snelheid en het ergonomische design zorgen voor nog meer gebruikscomfort.

Referentie : HU5220F0

134,99 €1 EUR 134.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

De Aqua Perfect luchtbevochtiger: comfortabel wonen met een perfecte luchtvochtigheid

De Aqua Perfect luchtbevochtiger beschermt u tegen de negatieve effecten van droge lucht en garandeert een perfecte luchtvochtigheid en optimaal comfort in huis.

De krachtige stoomfunctie gaat gepaard met drie slimme instellingen: De Auto Comfort-modus voor automatische aanpassing van de luchtvochtigheid aan de temperatuur van de ruimte; de Control-modus voor een ingestelde luchtvochtigheid tussen 45%RH en 90%RH; en de Continue modus voor een constante uitstoot van mist.

Naast de krachtige stoomfunctie, het grote waterreservoir en de drie instelbare snelheden biedt deze stille luchtbevochtiger een antibacteriële oplossing die bacteriegroei* in het water remt, voor een schonere mist.

Andere comfortabele eigenschappen zijn de nachtstand, een timer van 12 uur en het ergonomische design voor extra draag- en gebruiksgemak.

Technische specificaties / vergelijking

Type producten Luchtbevochtiger  
Type technologie Ultrasonisch  
Opwarmfunctie    
Stoom Warm en koud  
Stoomproductie (ml/u) 380 ml/h - 9,12L/day  
Effectief gebied 53,6 m2  
Capaciteit waterreservoir 5,9  L
Werkingsduur up to 30 hours  
Geluidsniveau (dB(A)) up to 40  dB(A)
Aantal snelheden 3  
Automatische stand    
Nachtstand    
Hygrometer    
Indicator van het vochtigheidsniveau in de ruimte    
Regeling van de vochtigheidsgraad Yes  
Antibacteriële werking    
Indicatielampje water level    
Automatische uitschakeling    
Uitneembaar waterreservoir    
Bedieningspaneel Elektronisch  
Timer (h) 12  h
Sfeerverlichting    
Handvat Inklapbaar  
Extra meegeleverde accessoires 2 x descaling bags  
Vermogen 110  W
Andere 220-240 V 50-60 Hz  
Kleuren SILVER/BLACK  

Documentatie

FAQ

Uw apparaat werkt met drinkwater (koud kraantjeswater) – indien mogelijk, zacht water.
Nee, tenzij uw apparaat met een parfumverspreider uitgerust is. Doe in geen geval etherische oliën of andere toevoegingen in de verdampingsleiding en/of het waterreservoir.
Schakel het apparaat altijd uit en haal de stekker uit het stopcontact vooraleer u het schoonmaakt.
Dompel de voet van het apparaat, het netsnoer en de stekker nooit onder in water of een andere vloeistof. Gebruik geen schoonmaak- of schuurmiddelen om het apparaat schoon te maken.
Het is belangrijk om het waterreservoir, de verdampingszone (rondom de keramische schijf) en de luchtinlaatroosters onder het apparaat geregeld schoon te maken.
Reiniging van de schijf: Een regelmatige reiniging van de keramische schijf verhindert kalkvorming. Gebruik geen hard gereedschap of schuurmiddelen, om beschadiging van de schijf te voorkomen.
Reiniging van het waterreservoir: Verwijder het antikalkpatroon (afhankelijk van het model) en spoel het om met schoon water. Maak vervolgens het reservoir en het deksel ervan schoon in zeepsop.
Reiniging van de verdampingszone: Vul de verdampingszone met een mengeling van 50% water en 50% schoonmaakazijn en laat 4 uur inwerken. Leeg de zone en spoel ze met schoon water (let er wel op dat er geen water in de opening van het blaasgedeelte terechtkomt).