Multistyle 9-in-1 TN8960F0

Multistyle 9-in-1 TN8960F0
je partner voor trimmen van haar, baard en gezicht

Geef een persoonlijke touch aan je look met de Multistyle haar- en baardtrimmer. Het heeft een speciaal 44 mm mes voor je haar, 32 mm baardmes, precisie-scheerapparaat en bovendien een oor- en neustrimmer voor een perfecte stijl. Deze trimmer voor mannen heeft afwasbare messen waardoor deze handig en gemakkelijk te reinigen zijn.

Referentie : TN8960F0

34,99 €1 EUR 34.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

ROWENTA MULTITRIMMER. EEN HANDIGE EN EFFICIËNTE TRIMMER

Multistyle is het antwoord op al je behoeften voor het trimmen van je haar en baard. Deze tondeusesnijdt haren efficiënt in één keer af met langdurige resultaten dankzij de hogesnelheidsmotor en zelf-slijpende roestvrijstalen messen, terwijl negen opzetstukken voor haar en baard voor perfect gestileerde resultaten zorgen. Deze multi-trimmer wordt geleverd met een mes van 44 mm om snel en efficiënt te trimmen, samen met 4 vaste kammen voor een persoonlijk kapsel. De verstelbare kam voor de baard wordt geleverd met 5 posities samen met een 32 mm mes en een specifiek precisiescheerapparaat, wat nette resultaten oplevert. Deze multitrimmer heeft nog een extra functie: een roterende meskop voor het pijnloos trimmen van overtollige neus- en oorharen. Enorm handig is zijn autonomie van 60 minuten en bovendien kun je het apparaat ook met of zonder snoer gebruiken

Technische specificaties / vergelijking

Materiaal van het mesje Roestvrij staal  
Motorsnelheid (tpm) 6500  
Snelheden 1  
Minimumsnijlengte (mm) 1  mm
Indicator van de snijlengte Kam  
Zones Haar + baard + oren & neus  
Haarmes    
Grootte van het haarmes (mm) 44  mm
Type haarkam Vast  
Haarkam 4  
Haarkam - precisie-instelling 3  mm
Aanpassingsbereik van de haarkniplengte (mm) 1 to 12  mm
Standen voor haarkniplengte 5  
Baardmes    
Grootte van het baardmes (mm) 32  mm
Type baardkam Verstelbaar  
3-dagenbaardfunctie    
Baardkam - precisie-instelling 1  mm
Aanpassingsbereik van de baardkniplengte (mm) 1 tot 7 mm  
Standen voor baardkniplengte 6  
Minibladscheerapparaat    
Grootte van het minibladscheerapparaat (mm) 25  mm
Oor- en neustrimmer    
Vermogen Zonder snoer + gebruik met noer  
Afneembare snijkop    
Reinigen Afwasbaar kopstuk  
Schoonmaakset Olie + borsteltje  
Oplaadindicator Led  
Kleuren Zwart / rood  
Netspanning 100-240  V
Batterijtype Nimh  
Autonomie 60  
Oplaadtijd 8  h

Documentatie

FAQ

Nee. We raden u niet aan om de trimmers bij uzelf te gebruiken uit veiligheidsoverwegingen en ook omdat u het zelf niet goed kan afwerken.
Nee. De trimmers kunnen niet opladen en gebruikt worden op hetzelfde moment.
We raden aan om de trimmers te gebruiken op schoon, maar droog haar.
Voordat u de trimmers voor het eerst gebruikt, laadt u het toestel gedurende 14 uur op. De volgende 3 keer dat u uw trimmers gebruikt, is het belangrijk dat u de batterij volledig leeg laat lopen. Daarna is de aanbevolen oplaadtijd 8 uur. Wanneer het batterijlampje rood oplicht, is uw toestel aan het opladen.
Na elk gebruik moet u de messen reinigen met het bijgeleverde reinigingsborsteltje. Indien nodig, kan u ook een licht vochtige doek gebruiken. Om de messen grondiger te reinigen, kan u bij sommige modellen het mes volledig verwijderen.
Om goed te blijven presteren, is het belangrijk dat u de messen na 2-3 keer de trimmers gebruikt te hebben, smeert. Gebruik de bijgeleverde smeerolie of een olie van goede kwaliteit die geen zuur bevat (bv. olie voor naaimachines). Giet een druppeltje op het uiteinde van elk mes, laat de trimmers een paar minuten draaien en veeg dan het teveel aan olie weg met een doek.
Onze trimmers hoeven maar zelden gereinigd te worden (tenzij ze bij meerdere personen gebruikt zijn). Na elk gebruik moeten de messen gereinigd worden met behulp van het borsteltje. Zo kan u het borsteltje ook gebruiken om haar uit de kam te verwijderen.
Nee. Voor herlaadbare modellen moet u herlaadbare NiCd- of NiMH-batterijen gebruiken. Gebruik geen normale batterijen, want die kunnen smelten.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-toestel moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-toestel hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Nee. Onze trimmers kunnen enkel op haar gebruikt worden. Elk ander gebruik kan leiden tot beschadiging van het toestel of tot letsel.
Als de trimmer herlaadbaar is, gaat de batterij 40 minuten mee nadat ze volledig is opgeladen.
Dankzij de instelknop voor de micro-instellingen kan u de snijlengte nauwkeurig afstellen voor een perfecte afwerking van het haar of de baard.
De verschillende lengtes zijn:
Stand 1 = 0,8 mm
Stand 2 = 1,1 mm
Stand 3 = 1,4 mm
Stand 4 = 1,7 mm
Stand 5 = 2,0 mm
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.