X-Plorer Serie 50 RR7335 Robotstofzuiger - 1.500Pa - Technologie: Gyroscoop

Ref: RR7335WH

Verkocht door : Rowenta Shop

Systematisch schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig

 • STOFZUIGEN MET SLIMME NAVIGATIE: Automatisch schoonmaken, overal waar je het nodig hebt, met Smart Exploration 4.0, met gyroscoop technologie en infrarood sensoren voor efficiënte en zeer nauwkeurige navigatie.
 • EEN 4-IN-1 SCHOONMAAKERVARING: Twee zijdelingse borstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plekken, de Animal Turbo borstel voor vuil en haren van huisdieren, een digitale motor voor betrouwbare zuigkracht en het Aqua Power Systeem om oppervlakken schoon te dweilen.
 • ANIMAL CARE: Houd je huis brandschoon, zelfs als je huisdieren hebt, met de hoogwaardige Animal Turbo borstel om vuil en haren van huisdieren op te pikken, en met de Animal Scrub dweil om hardnekkige vlekken van je huisdieren te lijf te gaan.
Ontdek alle voordelen

Verlaagde prijs 229,00 € Adviesprijs* 369,00 €

Op voorraad

|Levering binnen 1 tot 3 dagen

 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis levering vanaf 50€

 • undefined

  Gratis retour gedurende 30 dagen

Diensten en garanties

 • 2 jaar garantie inbegrepen
 • Gespecialiseerde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

De X-Plorer Serie 50 robotstofzuiger van Rowenta

Met de X-Plorer Serie 50 robotstofzuiger van Rowenta heb je voortaan echte technologische hoogstandjes binnen handbereik. Stofzuigen in huis was nog nooit zo eenvoudig met deze innovatieve oplossing. Ontdek deze geavanceerde en automatische stofzuiger, speciaal ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak en een bijzonder vlotte stofzuigbeurt: 4-in-1 diepreinigende werking, zeer nauwkeurige infraroodsensoren en een gebruiksvriendelijke Rowenta app met overzichtelijke interface, compatibel met je spraakgestuurde assistent. Dit Animal Care-model is speciaal ontwikkeld voor mensen met huisdieren en is voorzien van een Animal Turbo-borstel die dierenharen en dergelijke opvangt, en een doelgerichte Animal Scrub-dweil om hardnekkige vlekken grondig aan te pakken.Dankzij de compatibele magneetstrip kan je specifieke zones opgeven waar de robot niet mag komen.

undefined

De voordelen van X-Plorer Serie 50 RR7335 Robotstofzuiger - 1.500Pa - Technologie: Gyroscoop

Geavanceerd navigatiesysteem

Het Smart Exploration 4.0 navigatiesysteem garandeert een grondige schoonmaak in huis a.h.v. geavanceerde technologie en infraroodsensoren waardoor een nauwkeurige stofzuigbeurt telkens weer kan plaatsvinden.

undefined

Model met volledige Animal Care

Dit model is speciaal ontwikkeld voor mensen met huisdieren en is voorzien van een Animal Turbo-borstel die dierenharen en dergelijke opvangt, en een doelgerichte Animal Scrub-dweil om hardnekkige vlekken grondig aan te pakken.

undefined

4-in-1 reinigende werking

Twee laterale borstels om in alle hoeken en moeilijk bereikbare plekken te komen, een Animal Turbo-borstel om dierenharen en grotere vuildeeltjes mee op te vangen, een BLDC-motor met betrouwbare sterke zuigkracht en een Aqua Power-systeem waarmee u de vloer kunt dweilen.

undefined

Volledig gekoppeld

De gratis bijbehorende Rowenta Robots app (voor iOS en Android) zorgt voor een eenvoudige planning. Compatibel met spraakgestuurde assistenten waaronder Alexa van Amazon en Google Assistant, voor een ultiem gebruiksgemak.

undefined

3 schoonmaakstanden

Methodisch: slimme navigatie aangestuurd door de gyroscoop voor een volledige dekking die geen stukje overslaat. Plaats: vertrekt spiraalvormig vanuit een punt, ideaal voor het schoonmaken van een specifiek gebied. Muren volgen: Maakt specifiek schoon langs de muren en plinten.

undefined

Produit réparable 10 ans

Rowenta s'engage à offrir toutes les pièces techniques de rechange pour presque toute sa gamme de produits pendant 10 ans en moyenne après l'achat, faisant ainsi sa part pour protéger l'environnement et lutter contre le gaspillage.

undefined

Productspecificaties

Schoonmaak prestaties

Accessoires & wisselstukken

Veelgestelde vragen