MOSQUITO PROTECT MN4010F0

MOSQUITO PROTECT MN4010F0
Muggenval die tot 7 keer zo doeltreffend is*

MOSQUITO PROTECT is een is een chemicaliënvrij muggenafweermiddel dat milieuvriendelijk is en veilig in gebruik. Een dynamische muggenverdelger die muggen aantrekt door zijn UV LED-licht en hen vangt door middel van zijn efficiënt opzuigsysteem. Deze muggenverdelger is een investering op lange termijn aangezien navullingen niet nodig zijn

Referentie : MN4010F0

59,99 €1 EUR 59.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

MOSQUITO PROTECT MN4010: een doeltreffend muggenafweermiddel voor binnenshuis. Een veilige en milieuvriendelijke muggenzapper. Deze muggenvanger is geurloos en geluidloos. Een must-have!

MOSQUITO PROTECT MN4010 is een muggenverdelger die een einde maakt aan muggenoverlast. Een kleine en stille muggenverdelger, die niet alleen handig is maar ook zeer makkelijk is om te reinigen. Deze geurloze muggenval voor binnenshuis is veilig voor uw kinderen en huisdieren. Uw bondgenoot voor lange termijn aangezien u geen navullingen hoeft te kopen.

* in vergelijking met een val met UV-licht of gloeilampen

Technische specificaties / vergelijking

Geluidsniveau max 28,3  dB(A)
Netspanning 220-240  V
Frequentie 50/60  Hz
Vermogen 4  W

Documentatie

FAQ

Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.