STYLIS BEARD TRIMMER TN2800F4

STYLIS BEARD TRIMMER TN2800F4
een perfect gestileerde baard, elke dag

Rowenta Stylis brengt uw baard perfect in vorm. De scherpe roestvrijstalen mesjes met zelfslijpende technologie en verschillende precisie-instellingen garanderen elke dag een perfecte baard. Deze baardtrimmer is gemakkelijk in gebruik en heeft een ultralange autonomie van 90 minuten. Hij is ideaal om op elk moment overal te gebruiken.

Referentie : TN2800F4

DE OPLAADBARE BAARDTRIMMER VOOR DUURZAME EFFICIËNTIE

De sterk presterende baardtrimmer Stylis voor mannen houdt uw baard elke dag perfect in vorm. Hij is uitgerust met scherpe roestvrijstalen mesjes, waardoor knippen altijd precies en efficiënt is. De elf instelbare lengten van 0,5 mm tot 10 mm met een precisie-instelling van 1 mm garanderen perfecte resultaten. Door een ultralang meegaande batterij van 90 minuten, herlaadbaar met een USB-kabel, is uw Stylis trimmer altijd klaar voor gebruikt.

Technische specificaties / vergelijking

Materiaal van het mesje Stainless steel  
Motorsnelheid (tpm) 7500 rpm  
Snelheden 1  
Minimumsnijlengte (mm) 0.5  mm
Precisie-instelling (mm) 1  mm
Indicator van de snijlengte Kam  
Zones Baard  
Baardmes    
Grootte van het baardmes (mm) 32  mm
Type baardkam Verstelbaar  
3-dagenbaardfunctie    
Aanpassingsbereik van de baardkniplengte (mm) 0.5 to 10 mm  
Standen voor baardkniplengte 11  
Afneembare snijkop    
Reinigen Afwasbaar kopstuk  
Schoonmaakset Olie + borsteltje  
Oplaadindicator Led  
Kleuren Black / Blue  
Netspanning 100-240  V
Batterijtype Nimh  
Autonomie 90 min  
Oplaadtijd 8  h
Andere Classic or USB Charging Beard comb locking system  
Motortype DC-motor  

Documentatie

FAQ

Nee. We raden u niet aan om de trimmers bij uzelf te gebruiken uit veiligheidsoverwegingen en ook omdat u het zelf niet goed kan afwerken.
Nee. De trimmers kunnen niet opladen en gebruikt worden op hetzelfde moment.
We raden aan om de trimmers te gebruiken op schoon, maar droog haar.
Voordat u de trimmers voor het eerst gebruikt, laadt u het toestel gedurende 14 uur op. De volgende 3 keer dat u uw trimmers gebruikt, is het belangrijk dat u de batterij volledig leeg laat lopen. Daarna is de aanbevolen oplaadtijd 8 uur. Wanneer het batterijlampje rood oplicht, is uw toestel aan het opladen.
Na elk gebruik moet u de messen reinigen met het bijgeleverde reinigingsborsteltje. Indien nodig, kan u ook een licht vochtige doek gebruiken. Om de messen grondiger te reinigen, kan u bij sommige modellen het mes volledig verwijderen.
Om goed te blijven presteren, is het belangrijk dat u de messen na 2-3 keer de trimmers gebruikt te hebben, smeert. Gebruik de bijgeleverde smeerolie of een olie van goede kwaliteit die geen zuur bevat (bv. olie voor naaimachines). Giet een druppeltje op het uiteinde van elk mes, laat de trimmers een paar minuten draaien en veeg dan het teveel aan olie weg met een doek.
Onze trimmers hoeven maar zelden gereinigd te worden (tenzij ze bij meerdere personen gebruikt zijn). Na elk gebruik moeten de messen gereinigd worden met behulp van het borsteltje. Zo kan u het borsteltje ook gebruiken om haar uit de kam te verwijderen.
Nee. Voor herlaadbare modellen moet u herlaadbare NiCd- of NiMH-batterijen gebruiken. Gebruik geen normale batterijen, want die kunnen smelten.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-toestel moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-toestel hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Nee. Onze trimmers kunnen enkel op haar gebruikt worden. Elk ander gebruik kan leiden tot beschadiging van het toestel of tot letsel.
Als de trimmer herlaadbaar is, gaat de batterij 40 minuten mee nadat ze volledig is opgeladen.
Dankzij de instelknop voor de micro-instellingen kan u de snijlengte nauwkeurig afstellen voor een perfecte afwerking van het haar of de baard.
De verschillende lengtes zijn:
Stand 1 = 0,8 mm
Stand 2 = 1,1 mm
Stand 3 = 1,4 mm
Stand 4 = 1,7 mm
Stand 5 = 2,0 mm
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.