AIRFORCE ULTIMATE TN9300F5

AIRFORCE ULTIMATE TN9300F5
een perfecte scheerbeurt zonder losse haartjes

AIRFORCE Ultimate is de ideale tondeuse voor een perfecte scheerbeurt in één keer. Het hoogwaardige ingebouwde stofzuigsysteem garandeert dat meer dan 99% van het afgeschoren haar wordt opgevangen voordat het de kans krijgt om te vallen. Deze unieke 3-in-1 herentondeuse garandeert een perfecte scheerbeurt zonder losse haartjes, heeft een afneembare precisietondeuse voor een perfecte afwerking, en een draagbare stofzuiger om alle losse haartjes op te vangen. De 17 instelbare standen en de 1 mm precisiestand garanderen resultaten op maat.

Referentie : TN9300F5

69,99 €1 EUR 69.99
1. Adviesprijs, geen minimum of verplichte prijs. Inclusief verwijderingsbijdrage.

AIRFORCE Ultimate tondeuse: een zorgeloze scheerbeurt

Met de AIRFORCE Ultimate tondeuse voor heren hoeven haartjes niet meer te worden opgeruimd.

Dankzij de krachtige ingebouwde stofzuiger met speciale motor en turbine, wordt meer dan 99% van het afgeschoren haar opgevangen voordat het kan vallen.

De super scherpe mesjes met een coating van titanium zijn robuust en gaan lang mee, voor een perfect en gelijkmatig scheerresultaat in één enkele scheerbeurt.

De werking van deze tondeuse met snoer garandeert 100% vermogen op elk moment, voor stabiele prestaties.

Resultaat op maat, dankzij de 17 instelbare standen en 1 mm precisiestand.

Een uitneembare precisietondeuse is perfect voor de finishing touch, en de draagbare stofzuiger zuigt alle losse haartjes op.

Het reservoir en filter zijn eenvoudig te reinigen, en de mesjes kunnen worden schoongespoeld.

Technische specificaties / vergelijking

Materiaal van het mesje Stainless steel  
Stainless steel  
Coating mesje Titanium  
Titanium  
Technologie van het mes Ultra-scherp  
Ultra-scherp  
Minimumsnijlengte (mm) 0.5  mm
0.5  mm
Precisie-instelling (mm) 1  mm
1  mm
Indicator van de snijlengte Kam  
Kam  
Zones Haar  
Haar  
Haarmes    
   
Grootte van het haarmes (mm) 42  mm
42  mm
Type haarkam Adjustable  
Adjustable  
Haarkam 2  
2  
Haarkam - precisie-instelling 1  mm
1  mm
Aanpassingsbereik van de haarkniplengte (mm) 0.5 to 18  mm
0.5 to 18  mm
Standen voor haarkniplengte 17  
17  
Vermogen Gebruik met snoer  
Gebruik met snoer  
Afneembare snijkop    
   
Reinigen Afwasbaar kopstuk  
Afwasbaar kopstuk  
Schoonmaakset Olie + borsteltje  
Olie + borsteltje  
100% Rowenta-stofzuigertechnologie    
   
Netspanning 100-240  V
100-240  V
Lengte netsnoer 2  m
2  m
Motortype DC-motor  
DC-motor  

Documentatie

FAQ

Nee. We raden u niet aan om de trimmers bij uzelf te gebruiken uit veiligheidsoverwegingen en ook omdat u het zelf niet goed kan afwerken.
Nee. De trimmers kunnen niet opladen en gebruikt worden op hetzelfde moment.
We raden aan om de trimmers te gebruiken op schoon, maar droog haar.
Voordat u de trimmers voor het eerst gebruikt, laadt u het toestel gedurende 14 uur op. De volgende 3 keer dat u uw trimmers gebruikt, is het belangrijk dat u de batterij volledig leeg laat lopen. Daarna is de aanbevolen oplaadtijd 8 uur. Wanneer het batterijlampje rood oplicht, is uw toestel aan het opladen.
Na elk gebruik moet u de messen reinigen met het bijgeleverde reinigingsborsteltje. Indien nodig, kan u ook een licht vochtige doek gebruiken. Om de messen grondiger te reinigen, kan u bij sommige modellen het mes volledig verwijderen.
Om goed te blijven presteren, is het belangrijk dat u de messen na 2-3 keer de trimmers gebruikt te hebben, smeert. Gebruik de bijgeleverde smeerolie of een olie van goede kwaliteit die geen zuur bevat (bv. olie voor naaimachines). Giet een druppeltje op het uiteinde van elk mes, laat de trimmers een paar minuten draaien en veeg dan het teveel aan olie weg met een doek.
Onze trimmers hoeven maar zelden gereinigd te worden (tenzij ze bij meerdere personen gebruikt zijn). Na elk gebruik moeten de messen gereinigd worden met behulp van het borsteltje. Zo kan u het borsteltje ook gebruiken om haar uit de kam te verwijderen.
Nee. Voor herlaadbare modellen moet u herlaadbare NiCd- of NiMH-batterijen gebruiken. Gebruik geen normale batterijen, want die kunnen smelten.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Een Categorie I-toestel moet geaard zijn (en heeft maar één isolatielaag). Een Categorie II-toestel hoeft niet noodzakelijk geaard te zijn, omdat het twee afzonderlijke en onafhankelijke isolatielagen heeft.
Nee. Onze trimmers kunnen enkel op haar gebruikt worden. Elk ander gebruik kan leiden tot beschadiging van het toestel of tot letsel.
Als de trimmer herlaadbaar is, gaat de batterij 40 minuten mee nadat ze volledig is opgeladen.
Dankzij de instelknop voor de micro-instellingen kan u de snijlengte nauwkeurig afstellen voor een perfecte afwerking van het haar of de baard.
De verschillende lengtes zijn:
Stand 1 = 0,8 mm
Stand 2 = 1,1 mm
Stand 3 = 1,4 mm
Stand 4 = 1,7 mm
Stand 5 = 2,0 mm
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.